10.5.23

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ "..ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ...."


 Είναι ακόμη νωπές σε όλους οι μνήμες του κατεστραμμένου από τη θεομηνία κλειστού γυμναστηρίου Ν. Μουδανιών. Χρειάστηκε πολύ κόπος και προσωπικός μου αγώνας για να εξευρεθούν τα απαραίτητα κονδύλια για την αποκατάστασή του με κύριο επιχείρημά μου ότι δεν πρέπει να στερούνται τα παιδιά μας ενός σωστού χώρου άθλησης. Παραδόθηκε πραγματικά ένα στολίδι και καθημερινά καταβάλλουμε προσπάθεια για τη συντήρηση και προστασία του. 

Όμως, μετά τους αγώνες παίδων στις 6 & 7 Μαΐου, που διοργανώθηκαν από την ΕΚΑΣΧ Χαλκιδικής, αντικρίσαμε εικόνες καταστροφής. Σοβάδες και σπασμένα καθίσματα θεατών είναι η εικόνα του Γυμναστηρίου, όπως θα τη δείτε στις εικόνες παρακάτω. Αυτή την εικόνα θέλουμε; Αυτό είναι το αθλητικό πνεύμα που δε σέβεται κανέναν; Ούτε τα παιδιά που αγωνίζονται, ούτε την περιουσία των δημοτών αλλά ούτε και το γεγονός ότι θα πρέπει να πληρωθούν και να αποκατασταθούν οι ζημίες και πάλι από τα χρήματα των δημοτών;

 Η ανάρτηση μου στόχο έχει πέρα από το διατυπώσει θλίψη ή αγανάκτηση, να ενημερώσει, ως έχει χρέος, τις δημότισσες και τους δημότες του τόπου μας αλλά και να ξεκαθαρίσει τη θέση της δημοτικής αρχής ότι δεν θα ανεχτούμε ούτε ένα περιστατικό στο εξής, ούτε ένα κάθισμα σπασμένο. Ο Δήμος θα αποκαταστήσει για ακόμη μία φορά τις προκληθείσες ζημίες. Όμως η ανοχή τελείωσε και καλό θα είναι αυτοί που μας κουνούν τα δάχτυλο να αναλάβουν επιτέλους την ευθύνη τους."

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

Δήμαρχος Ν. Προποντίδας