10.5.23

ΕΟΚ -ΕΚΑΣΧ : Το FunBasket έρχεται στη Χαλκιδική - Κλειστό Γήπεδο Σιθωνίας Νικήτη 14 Μαΐου 2023



Το FunBasket είναι μια νέα διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας που φέρνει τα παιδιά κοντά στο μπάσκετ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κάνει την επόμενη στάση του Χαλκιδική.

Η ΕΚΑΣΧ και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο Φεστιβάλ “FUNBASKET” που διοργανώνουν την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιθωνίας.

Η ΕΟΚ προχώρησε σε αυτό το βήμα, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, καθώς το FunBasket απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές Νηπιαγωγείου, Α΄ έως Δ΄ Δημοτικού και δικαίωμα συμμετοχής έχουν
α) όλες οι μαθήτριες και μαθητές των σχολείων της Χαλκιδικής και
β) αθλήτριες και αθλητές των σωματείων της Χαλκιδικής στις παραπάνω ηλικίες.

Ώρες διεξαγωγής: 11 πμ έως 2 μμ (προσέλευση 15′ πριν την καθορισμένη ώρα).
Τόπος: Κλειστό Γήπεδο Σιθωνίας, Νικήτη.
Αν είναι πολλά τα παιδιά θα χωριστούν σε 2 γκρουπ 11:00-12:30 και 12:30-2:00, θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.


Tα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μπάσκετ και να το γνωρίσουν καλύτερα μέσα από ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια, με χαμόγελο και συνεργασία, σε χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες.

  • Επίδειξη προπόνησης μικρών ηλικιών
  • Διαγνωστικά παιχνίδια
  • Διαγνωστικά σουτ
  • Παιχνίδι

Προϋπόθεση συμμετοχής των αθλητών στο Φεστιβάλ, είναι συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας συναίνεσης από τον κηδεμόνα, η οποία πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος της ΕΟΚ κατά την είσοδο του παιδιού στο γήπεδο.

Φόρμα Συναίνεσης Αθλητή

ekasx.gr