18.5.23

Επιμελητήριο Χαλκιδικής ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους Συλλόγων Επαγγελματιών

 


Με την παρουσία εκπροσώπων 20 περίπου Συλλόγων Επαγγελματιών της Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε στις 17/5/23 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής συνάντηση με στόχο την ενημέρωση για
τις δράσεις, που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο προς όφελος των μελών του, τη γνωριμία των εκπροσώπων μεταξύ τους για τη διερεύνηση συνεργασιών και συνεργειών, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση ιδεών.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης αναφέρθηκε στα "success stories" του φορέα, ως μέρος της συνολικής προσπάθειας, που γίνεται με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Αναφέρθηκε στην αξία της συμμετοχής, των συνεργασιών και των συνεργειών, ως στρατηγική για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων σε όλους τους τομείς.

Η Korina zolla μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, καθώς και του Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών αναφέρθηκε στη δυναμική των γυναικών στην επιχειρηματικότητα, είτε ως αυτόνομες οντότητες, είτε ως συμπληρωματικά μέλη σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους,. Στόχος της είναι να δημιουργήσει μέσα από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ένα δίκτυο γυναικών επιχειρηματιών, που θα διεκδικήσει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.
Η Λία Μπουδιούκου, υπεύθυνη επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής παρουσίασε με τεχνοκρατικό τρόπο τη σχέση του φορέα με τους Συλλόγους, τις κυριότερες δράσεις, καθώς και τη δυναμική αυτής της σχέσης, προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους για την προσέλκυση μελών και τη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας.
Την υπόσχεση στο αίτημα των συμμετεχόντων, ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες ενημερωτικές και διαδραστικές εκδηλώσεις έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης μαζί με τις βαθιές ευχαριστίες του για την δυναμική παρουσία όλων.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Α' Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Στέλιος Χούτας και τα μέλη ΧρήστοςΠαπαγιάννης και Θέμης Τσούφης