18.9.23

ΣΥΡΙΖΑ :Εχασε η Αχτσιόγλου επειδή δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλη αλλά ο γκέι άνδρας εφοπλιστης Κασσελάκης αμφισβητεί την ομοφυλοφιλία της !!

 


Η Αχτσιόγλου δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλη αλλά ο Κασσελάκης αμφισβητεί την ομοφυλοφιλία της 

Μεγάλο ενδιαφέρον  οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

γκέι εφοπλιστή Στέφανου Κασσελάκη, η Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλη.

Πρωτιά του Στέφανου Κασσελάκη δείχνουν τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, με ενσωμάτωση στο 90,13%, ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνει 45,47% και στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Εφη Αχτσιόγλου με ποσοστό 36,21%. Αυτό σημαίνει ότι με βάση τα παραπάνω δεδομένα η «μάχη» για την προεδρία του κόμματος θα κριθεί στον β’ γύρο την επόμενη Κυριακή.

Στέφανος Κασσελάκης: 45,47% – 51.615

Εφη Αχτσιόγλου: 36,21% – 41.098 

Νίκος Παππάς: 8,64% – 9.804

Ευκλείδης Τσακαλώτος: 8,4% – 9.533

Στέφανος Τζουμάκας: 1,28% – 1.457

Ενσωμάτωση στο 90,13% σε 484 εκλογικά τμήματα


Ψήφισαν 146.635 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Προεκλογικά σύμφωνα με την Έφη Αχτσιόγλου, το γεγονός πως είναι και γυναίκα και ομοφυλόφιλη, της δίνει δικαιωματικά την θέση της προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν χρειάζεται καν να γίνουν εκλογές.


Παράλληλα, η Αχτσιόγλου υποστηρίζει πως και οι γκέι άνδρες εκπροσωπούν την πατριαρχία και την τοξική αρρενωπότητα -γιατί είναι άνδρες-, ενώ δηλώνει πως όλοι οι άνδρες είναι βιαστές επειδή γεννιούνται με πουλί.


Ο Στέφανος Κασσελάκης αμφισβητεί την ομοφυλοφυλία της Έφης Αχτσιόγλου, λέει πως η Αχτσιόγλου δηλώνει λεσβία για να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και την κατηγορεί πως πηγαίνει με άνδρες.


Η Έφη Αχτσιόγλου, από την πλευρά της, κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη πως είναι στρέιτ εφοπλιστής και όχι γκέι εφοπλιστής, υποστηρίζει πως ο Κασσελάκης προσποιείται τον ομοφυλόφιλο για να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και αποκαλύπτει πως ο Κασσελάκης έχει τέσσερα παιδιά από τον κρυφό γάμο του με την κόρη του CEO της Goldman Sachs, ενώ απειλεί να δώσει στην δημοσιότητα βίντεο με τον Κασσελάκη να κουτουπώνει καλίγραμμες καλλονές, οι οποίες δηλώνουν πως ο Κασσελάκης δεν ήταν καλός εραστής γιατί την ώρα που τις φιστίκωνε κοιτιόταν στον καθρέφτη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση και κατηγόρησε την Έφη Αχτσιόγλου πως είναι φτωχιά, ενώ αυτός είναι εφοπλιστής, οπότε είναι ιδανικός για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γίνουν όλοι οι Έλληνες -αριστεροί και δεξιοί- πλούσιοι εφοπλιστές, και να μπει επιτέλους τέλος στην παλαιοκομμουνιστική πάλη των τάξεων.


Η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε πως μπορεί να είναι φτωχιά αλλά είναι τίμια και αγαπάει πολύ τα γαϊδούρια και τα άλλα ζώα εργασίας (σ.σ. Τι έχουν πάθει οι συριζαίοι αυτό το καλοκαίρι με τα γαϊδούρια; Καταλαβαίνω πως, όταν ζεις στην Εκάλη και στη Φιλοθέη, μάλλον δεν έχεις δει ποτέ από κοντά γαϊδούρι στη ζωή σου και τα γαϊδούρια σου φαίνονται εξωτικά ζώα αλλά και πάλι, τι ξαφνική λατρεία για τα γαϊδούρια είναι αυτή;)


Οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να είναι υπερθέαμα και ρεσιτάλ κωμωδίας, αφού είναι σαν να μην εκλέγουν τον πρόεδρο ενός αριστερού κόμματος αλλά τον νικητή του Next Top Model (σ.σ. Δείτε το βίντεο με τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακοινώνει την υποψήφιότητά του, και πείτε μου αν αυτό είναι βίντεο υποψηφίου για προεδρία κόμματος ή βίντεο υποψήφιου παίκτη στο Next Top Model ή σε κάποιο άλλο ριάλιτι ανάδειξης “ταλέντων”. Ο Κασσελάκης, πέρα από τις αφόρητες ναρκισσιστικές ανοησίες που λέει, είναι σαν ανταγωνιστής του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά μάλλον τραγουδάει καλύτερα από τον Αργυρό.)


Ευχαριστούμε πολύ τους υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ για το γέλιο που μας προσφέρουν.


Και βέβαια, δικαιώνεται για μια ακόμα φορά η Μαλβίνα Κάραλη που την δεκαετία του ’90 είχε πει πως ο "Συνασπισμός" δεν είναι κόμμα, είναι δέκα κώλoι που γυρεύουν καρέκλα.


Μαλβίνα, τουλάχιστον οι κώλoι είναι πιο ωραίοι τώρα.

με πληροφορίες από pitsirikos.net/με humor