13.2.24

Δήμος Σιθωνίας Οι επόμενοι 3 Ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου - Αρμοδιότητες , καθήκοντα .

 


Προσλαμβάνουμε την Ντέμπλα Μαρία του Κυπαρίσση ως Ειδικό Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων της. Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. 

Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά σχετικά με Οικονομικά και Διοικητικά θέματα λειτουργίας του Δήμου, που απασχολούν τις οργανωτικές μονάδες του Δήμου, των Οικονομικών και Διοικητικών λειτουργιών του Δήμου, όπως Έλεγχο Μισθοδοσίας, Ενταλμάτων Πληρωμής, Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας ΟΑΕΔ και Ευρωπαϊκών Επιδοτούμενων Προγραμμάτων. Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου(εδώ) από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. 


https://diavgeia.gov.gr/doc/66%CE%9C%CE%A8%CE%A91%CE%A6-81%CE%A7?inline=true


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Προσλαμβάνουμε τον Γεώργιο Λουκαϊδη του Χρήστου ως Ειδικό Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά σχετικά με Διοικητικά θέματα λειτουργίας του Δήμου, Επικοινωνίας, προβολής και ΜΜΕ που απασχολούν τις οργανωτικές μονάδες του Δήμου. Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίουορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. 


https://diavgeia.gov.gr


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Προσλαμβάνουμε την Ελένη Καλατζή του Κωνσταντίνου ως Ειδικό Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά σχετικά με Διοικητικά θέματα λειτουργίας του Δήμου, που απασχολούν τις οργανωτικές μονάδες του Δήμου. Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίουορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Η δαπάνη για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του Γενικού Γραμματέα & των Ειδικών Συνεργατών, θα καλυφθεί για το έτος 2024 ως εξής: 1. Από τον ΚΑ 02.00.6031.0001του προϋπολογισμού έτους 2024 με τίτλο «Αποδοχές ειδικών συμβούλων και συνεργατών & Γενικού Γραμματέα» ποσό €90.000,00. 2. Από τον ΚΑ 02.00.6053.0001 του προϋπολογισμού έτους 2024 με τίτλο «Εργοδοτικές εισφορές ειδικών συμβούλων και συνεργατών & Γενικού Γραμματέα » ποσό €20.000,00. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΛΙΝΗΣ 

https://diavgeia.gov.gr/


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΛΙΝΗΣ