8.2.24

Δήμος Πολυγύρου : Καθήκοντα , αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα της Ειδικής Συμβούλου & Ειδικού Συνεργάτη

 


ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ  ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ 

Αναθέτουμε στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πολυγύρου κ. Τσίγκα Θεόδωρο τουΙωάννη να προΐσταται, αμέσως μετά τον Δήμαρχο, όλων των υπηρεσιών του Δήμου και να προσυπογράφει τα έγγραφα που υπογράφονται από τον Δήμαρχο.

Επίσης αναθέτουμε στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου όλες τις αρμοδιότητες που ορίζονται στην παρ. 6 του άρθρου 161 του Ν. 3584/07 ως εξής:

α. Υπογράφει τις αποφάσεις χορήγησης αδειών με ή χωρίς αποδοχές και μετακίνησης εκτός έδρας στο εσωτερικό και εξωτερικό των υπαλλήλων του Δήμου.

β. Παρέχει οδηγίες, δίνει κατευθύνσεις και, γενικότερα, συντονίζει τις υπηρεσίες του Δήμου κατά την άσκηση του έργου τους.

γ. Προβαίνει στη μελέτη και εισήγηση μέτρων για τη βελτίωση και προαγωγή των λειτουργιών του Δήμου.

δ. Μεριμνά για την επεξεργασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες των θεμάτων που είναι προς συζήτηση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ή της Δημοτικής Επιτροπής, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη ή έχουν ήδη συζητηθεί σε αυτά, καθώς και να τα υποστηρίζει ενώπιον των ανωτέρω οργάνων, εφόσον κρίνεται απαραίτητο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ή των αντίστοιχων επιτροπών.

ε. Παρακολουθεί τη διαδικασία εφαρμογής των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

στ. Μεριμνά για την έγκαιρη ετοιμασία των περιοδικών απολογισμών δράσης του Δήμου σύμφωνα προς τα αντίστοιχα προγράμματα ή τις συγκεκριμένες αποφάσεις και ενημερώνει σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο και τη Δημοτική Επιτροπή.

ζ. Μεριμνά για τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικής δράσης των υπηρεσιών του Δήμου, την προσαρμογή της λειτουργίας τους στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και τη βελτίωση της απόδοσης του στελεχικού δυναμικού και των τεχνικών μέσων του Δήμου.

η. Οργανώνει κάθε νέα υπηρεσία που δημιουργείται στο Δήμο.

Τέλος αναθέτουμε στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πολυγύρου να υπογράφει πράξεις και έγγραφα με «ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ» όπως παρακάτω:

Για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Πολυγύρου:

1. Την υποβολή εγγράφων ερωτημάτων, ιδιαίτερης σπουδαιότητας , προς τα Υπουργεία , την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

2. Την χορήγηση άδειας ασκήσεως ιδιωτικού έργου με αμοιβή.

3. Έγγραφα για την επιμόρφωση των υπαλλήλων.

4. Άδειες παραγωγών πωλητών Λαϊκών Αγορών.

5. Βεβαιώσεις αναγγελίας έναρξης επαγγέλματος λιανικής πώλησης καπνοβιομηχανικών προϊόντων.

6. Αποφάσεις μεταβολών των Δημοτολογίων (εγγραφές, διαγραφές, κλπ) και πιστοποιητικά των Δημοτολογίων.

7. Έκδοση και υπογραφή αδειών πολιτικών γάμων.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου

Γεώργιος Εμμανουήλ

https://diavgeia.gov.gr/

 Ειδική Σύμβουλος  Καθήκοντα Κυριαζή Ελευθερίας του Ιωάννη 

Προσλαμβάνουμε τη Κυριαζή Ελευθερία του Ιωάννη ως Ειδική Σύμβουλο, για την επικουρία του Δημάρχου Πολυγύρου κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για σχετικά θέματα του Διοικητικού τομέα αρμοδιοτήτων του Ο.Τ.Α. και δημόσιες σχέσεις, οργάνωση σεμιναρίων για την ενημέρωση τόσο του προσωπικού, όσο και πολιτών - επιχειρήσεων.

Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

Για την κάλυψη της μισθοδοσίας της προσληφθείσας για το έτος 2024 υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό τρέχοντος έτους, οι οποίες θα βαρύνουν τους KA:

02.00.6031 (Τακτικές αποδοχές) και 02.00.6053.001 (Εργοδοτικές εισφορές).

Ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν και στους προϋπολογισμούς και των επομένων ετών μέχρι τη λύση της σύμβασής της.

Περίληψη της παρούσας απόφασης θα δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ. δια του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 101 και της παρ.4 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 (ΦΕΚ 143 Α΄/28.06.2007).

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


https://diavgeia.gov.gr/



Ειδικός Συνεργάτης  Καθήκοντα  Αυγερινού Μάριου του Περικλή 

Προσλαμβάνουμε τον Αυγερινό Μάριο του Περικλή ως Ειδικό Συνεργάτη, για την επικουρία του Δημάρχου Πολυγύρου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα καθημερινότητας σχετικά με τα αντικείμενα των τμημάτων Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Οχημάτων και Αυτοτελές Τμήμα Συντηρήσεων Υποδομών & Εγκαταστάσεων.

Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

Για την κάλυψη της μισθοδοσίας του προσληφθέντος για το έτος 2024 υπάρχουν

εξασφαλισμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό τρέχοντος έτους, οι οποίες θα βαρύνουν τους KA:

02.00.6031 (Τακτικές αποδοχές) και 02.00.6053.001 (Εργοδοτικές εισφορές).

Ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν και στους προϋπολογισμούς και των επομένων ετών μέχρι

τη λύση της σύμβασής του.

Περίληψη της παρούσας απόφασης θα δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ. δια του Συντονιστή της

Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 101 και

της παρ.4 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 (ΦΕΚ 143 Α΄/28.06.2007).

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 

https://diavgeia.gov.gr/