15.2.24

Η " Καρφιτσα' ζητα συγνώμη από τον τ. Προέδρο Εργαζομενων Δήμου Σιθωνίας .. για τα λιβελογραφήματά της ...

 


Σε δημοσίευμά μας, την 26-01-2024, το οποίο αναφερόταν σε πεπραγμένα του τέως Δημάρχου και της τέως

«Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να διορθώσουμε το λάθος μας κατά τη σύνταξη του επίμαχου δημοσιεύματος, αναφορικά με τα όσα αναφέρθηκαν για το πρόσωπο του κου Αναστάσιου Παπαργύρη καθώς και τη δημοσίευση της ταυτότητάς του χωρίς τη συναίνεσή του.

 

Ο κος Παπαργύρης Αναστάσιος ουδέποτε είχε την παραμικρή συμμετοχή και εμπλοκή στις παράνομες πράξεις που αποδίδονται στον πρώην Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Ι.. Τζίτζιο και στην κα Δ. Καραδήμου όπως αφήνουμε να εννοηθεί στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας. Δεν ανήκε σε καμιά περίπτωση στον κύκλο των προσώπων που φέρονται να ενεπλάκησαν σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα της πρώην διοίκησης του Δήμου Σιθωνίας, ενώ το γεγονός ότι απλά συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του προαναφερόμενου πρώην Δημάρχου δε συνεπάγεται ούτε τη γνώση και συμμετοχή του στις πράξεις των υπόδικων προσώπων ούτε αναιρεί τη συνδικαλιστική του δράση. 

Κατόπιν των ανωτέρω, ανακαλούμε το χαρακτηρισιμό «… βαθιά χωμένος στο σύστημα Τζίτζιου, του υπόδικου Τζίτζιου…» που ψευδώς του αποδόθηκε δυνάμει του ανωτέρω δημοσιεύματος με ημερομηνία 26.01.2024 και με τίτλο «Σιθωνία: Η πτώση μιας (παντοδύναμης) διευθύντριας». Το δημοσίευμά μας δεν αποσκοπούσε στη συκοφάντηση ή στην προσωπική προσβολή του κ. Παπαργύρη. Για το λόγο αυτό εκφράζουμε τη συγγνώμη μας αναφορικά με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς που του αποδόθηκαν καθώς και για τη δημοσίευση της ταυτότητάς του χωρίς την συναίνεσή του».

0 Αναστάσιος Παπαργύρης ήταν

Πρώην Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας και νυν Αναπληρωτής Γενικό Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ (μέλος της ΠΟΕ ΟΤΑ)


https://www.karfitsa.gr/