5.1.19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Κώστα Παπαγιάννη Υπ.Δημάρχου Κασσάνδρας σχετικά με τα προβλήματα που δημιούργησε η χιονόπτωση και την ανακοίνωση του Δήμου Κασσάνδρας

Πριν δύο ώρες δημοσιεύτηκε ανακοίνωση του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, σχετικά με τα προβλήματα που δημιούργησε η χιονόπτωση. 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για άλλη μια φορά,η ΚΑΣΣΆΝΔΡΑ μας στο έλεος της ανικανότητας.
Γνωρίζαμε όλοι εδώ και μέρες τι θα ΣΥΜΒΕΙ.ΟΜΩΣ αντί να προετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση,εμείς
ασχοληθήκαμε(η Διοίκηση), πως θα αναθέσουμε μέσω οικονομικής επιτροπής, τα 30.000.000 ευρώ(σκουπίδια) για τα επόμενα έξι ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΟΜΩΣ η αδιαφορία δεν έχει όρια αφού πέραν της όποιας αδυναμίας να κινητοποιΉσουν το σύνολο των μηχανημάτων της Κασσάνδρας,
δημοτικών και ιδιωτικών εάν υπάρχουν δημοτικά,δεν φρόντισαν να κινητοποιήσουν το διοικητικό προσωπικό να απαντούν στα τηλέφωνα των πολιτών και να ενημερώνουν τους πολίτες.
Πριν δύο ώρες, μ αυτή την ανακοίνωση εκθέτουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους, αφού ουσιαστικά δηλώνουν αδυναμία να έχουν ακόμα και ενημέρωση από τη ΔΕΗ. 
( Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τη ΔΕΔΔΗΕ λένε...)
Υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι, μικρά παιδιά άρρωστοι που χρήζουν υποστήριξης μηχανημάτων, χωριά επί πολλές ώρες χωρίς νερό χωρίς ηλεκτροδότηση,ενημέρωση καμία.
Δεν υπήρξε μέχρι σήμερα καιρικό φαινόμενο που να μας βρήκε έτοιμους και χωρίς προβλήματα.Είτε ήταν βροχή, είτε χιονόπτωση, είτε....
Η ανακοίνωση της ΔΕΔΗΕ σας εκθέτει ακόμα περισσότερο, αφού βασική αιτία στην αποκατάσταση των ζημιών,θεωρεί ότι είναι η αδυναμία πρόσβασης. Αποκλειστική ευθύνη δηλαδή, δική ΣΑΣ.
ΕΛΠΙΖΩ και ΕΥΧΟΜΑΙ, να είναι η τελευταία φορά που καλείστε να αντιμετώπισετε κάποιο καιρικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΟΧΙ γιατί δεν θα υπάρξουν άλλα, αλλά γιατί ο λαός της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ δεν θα σας το επιτρέψει.
Κώστας Παπαγιάννης


Κώστας Παπαγιάννης  ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ...

Δελτίο τύπου από το Δήμο Κασσάνδρας .
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κασσάνδρεια 5/1/19 (Εφημερίδα Κασσάνδρα)
Το μεγαλύτερο πρόβλημα έως αυτή την ώρα είναι η μη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε αρκετά χωριά της χερσονήσου. Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τη ΔΕΔΔΗΕ αλλά λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που δέχτηκε το δίκτυο του νομού, έφερε αλλεπάλληλα προβλήματα. Λέει η Διοίκηση...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΔΔΗΕ (Αποκατάσταση Βλαβών ΔΕΗ)
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για τα μεγάλα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Κασσάνδρα.
Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, ότι σήμερα Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, από τις πρώτες πρωινές ώρες, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περισσότερες περιοχές στη χερσόνησο Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.
Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται επί τόπου και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των βλαβών, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν με κυριότερη την αδυναμία πρόσβασης σε πολλές περιοχές της χερσονήσου.

(ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ η πρόσβαση!!!Νεκρό οδικό δίκτυο δηλαδή-ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ο ΔΕΔΔΗΕ αδειάζει την Ανακοίνωση του Δήμου αποκαλύπτωντας την πραγματική αιτία αδυναμίας αποκατάστασης του Ηλεκτρικού στη ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ μας!)

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του καταναλωτικού κοινού και ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία τους και διευκρινίζει ότι μέχρι αυτή την ώρα οι βλάβες που προέκυψαν πανελλαδικά από τη σφοδρή κακοκαιρία έχουν αντιμετωπιστεί και τα προβλήματα περιορίζονται σε πολύ μικρό αριθμό, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του.
(Ενώ πανελλαδικά όπου είχε πρόσβαση φυσικά τα Προβλήματα αποκαταστάθηκαν!)

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ