2.6.20

Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Δουμπιά»- Δωρεά 1.720.807 Μετoχών στο Δήμο Πολυγύρου

Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Δουμπιά»- Νέοι Ορίζοντες.
-Ο Δήμος Πολυγύρου δημόσια ευχαριστεί την εταιρεία «ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ Ε.ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Α.Ε» μεγαλομετόχου της εταιρείας «ΔΟΥΜΠΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε» για τη  ΔΩΡΕΑ  ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΚΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΠΤΑ ΜΕΤΟΧΩΝ (1.720.807) προς το Δήμο μας.
Από σήμερα η «ΔΟΥΜΠΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε» απέκτησε νέο μεγαλομέτοχο ,την καταξιωμένη εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. των αδερφών Σαράντη, μητρική εταιρεία της ΟΛΥΜΠΟΣ . Το
γεγονός αυτό σηματοδοτεί νέα εποχή για την περιοχή του Δήμου Πολυγύρου και ιδιαίτερα των Δουμπιών, αφού δημιουργεί νέες προϋποθέσεις για ανάπτυξη και νέες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Στη νέα αυτή προσπάθεια ο Δήμος Πολυγύρου θα σταθεί αρωγός, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι των Μετόχων με παράλληλο όφελος της Τοπικής Κοινωνίας. 





 (η μετοχική σύνθεση της νέας Δουμπιά θα είναι η ακόλουθη: Δήμος Πολυγύρου 15%, Ε. Μαλαματίνας και υιός ΑΕ 7,1% και Ελληνικά Τυροκομεία (της οικογένειας Σαράντη) 77,9%.)
Οι μέτοχοι της Δουμπιά – Μαλαματίνα ΑΕ, όπως είναι το επίσημο όνομα της εταιρείας, σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, κατά 11.472.071 ευρώ ακριβώς, με κεφαλαιοποίηση των απαιτήσεων που έχει από την εταιρεία η μητρική Ε. Μαλαματίνας και υιός ΑΕ.