4.6.20

Ακαδημίες Basket & Volley του Αθλητικού Ομίλου Πολυγυρου καλοκαιρινά ολιγομελή τμήματα για τις ηλικίες 7 έως και 15 ετών

Οι Ακαδημίες Basket & Volley του Αθλητικού Ομίλου Πολυγυρου ανταποκρινόμενες στην μεγάλη επιθυμία παιδιών και γονέων, προτίθενται να λειτουργήσουν καλοκαιρινά ολιγομελή τμήματα για τις ηλικίες 7 έως και 15 ετών , με μικρό αριθμό αθλητών και με βάση όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα, σεβόμενοι τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Οι προπονήσεις θα είναι διάρκειας μίας (1) ώρας και τρεις (3) φορές την εβδομάδα(εκτός Σαββατοκύριακου) και πάντα απογευματινές.

Η προγραμματισμένη έναρξη των προπονήσεων προσδιορίζεται για την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και η λήξη τους την Παρασκευή 31 Ιουλίου (σύνολο 6 εβδομάδες).

Παρακαλούνται όσοι γονείς ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή του παιδιού τους στα καλοκαιρινά τμήματα, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6940547637 και 6974073503 και στο e-mail: info@aopoligirou.gr ώστε να δημιουργηθούν-οργανωθούν τα τμήματα που θα προκύψουν, να καθοριστεί το πρόγραμμα προπονήσεων και να υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Το κόστος για τις έξι εβδομάδες προπονήσεων θα διαμορφωθεί ανάλογα με τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Θα υπάρχει σχετική έκπτωση σε οικογένειες με δύο η περισσότερα παιδιά που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Σε περίπτωση επιθυμίας παιδιού να συμμετέχει σε κατασκηνωτική περίοδο κατά την αντίστοιχη περίοδο των προπονήσεων για λόγους πρόληψης δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή του μετά την κατασκήνωση στις προπονήσεις των Ακαδημιών.

Αθλητικoς Ομιλος Πολυγυρου