21.9.20

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη και η Δημοτική Πράταξη Ισχυρός Αριστοτέλης για την απώλεια του Τόλη Παπαγεωργίου

 

Με θλίψη ενημερώθηκα για την απώλεια του Τόλη Παπαγεωργίου, Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης "Απαλλαγή", που τον τελευταίο καιρό έδινε μια προσωπική άνιση μάχη, με την ίδια γενναιότητα και υπερηφάνεια που χαρακτήριζαν όλους τους αγώνες του,

γεγονός που του αναγνωρίζεται από όλους, είτε συμφωνούσαν, είτε διαφωνούσαν με τις απόψεις και τις επιλογές του.
Ως Δήμαρχος, στο πρόσωπό του δεν αντιμετώπισα έναν αδιάλλακτο πολιτικό αντίπαλο, αλλά έναν συμπολίτη, συνεργάτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον οποίο μπορούσα να συζητώ, αντλώντας χρήσιμα στοιχεία ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες μας.
Θα εισηγηθώ, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να παραστεί αυτό σύσσωμο στην Εξόδιο Ακολουθία - σε συνεννόηση με τους οικείους του εκλιπόντος δεδομένων των έκτακτων περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας - να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στην επόμενη τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Σώματος.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους αγαπημένους του.


 

Φίλοι και υποστηρικτές της δημοτικής παράταξης Ισχυρός Αριστοτέλης
 
 Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ
Με μεγάλη λύπη ενημερωθήκαμε την απώλεια του συναδέλφου δημοτικού συμβούλου, αλλά προπάντων φίλου και συναγωνιστή Τόλη Παπαγεωργίου.
Ο Τόλης υπήρξε κορυφαίος αγωνιστής του κινήματος ενάντια στην μεταλλευτική εκμετάλλευση της ΒΑ Χαλκιδικής, ιδρυτικό μέλος του Παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Απαλλαγή».
Η απώλεια για τον τόπο είναι τεράστια, αφού με τις γνώσεις και το σθένος του ο Τόλης, πάντα ακούραστος αγωνιστής, έδινε μεγάλες και άνισες μάχες για να υπερασπιστεί το περιβάλλον και το μέλλον της Χαλκιδικής.
Οι φίλοι, τα μέλη και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του «Ισχυρού Αριστοτέλη» θα εργαστούν μαζί με τους εκπροσώπους της «Απαλλαγής» για το καλό του τόπου μας, τη γη, το νερό, τον αέρα και το μέλλον της γης του Αριστοτέλη.
Ο Επικεφαλής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
της Δημοτικής Παράταξης
ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ