17.9.20

Την οριστική απομάκρυνση-καθαίρεση κατασκευών του πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Λιμάνι Νικήτης ζητά ο Δημ.Σύμβουλος Θ.Μάντσιος

Εγγραφό  προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας και προς τον Πρόεδρο της κοινότητας Νικήτης  έστελε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μείζονος ΜειοψηφίαςΑθανάσιος Χρ. Μάντσιος για  την απομάκρυνση-καθαίρεση κατασκευών του πρατηρίου υγρών καυσίμων στη χερσαία ζώνη του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Νικήτης.

Θέμα : Οριστική απομάκρυνση-καθαίρεση κατασκευών του πρατηρίου υγρών καυσίμων στη χερσαία ζώνη του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Νικήτης.
Με το υπ’ αριθμ. 437/24-08-2020 έγγραφο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου μ’ ενημερώσατε πως πραγματοποιήθηκε η ανάκληση της οικοδομικής άδειας από τη Δημοτική Υπηρεσία Δόμησης που αφορούσε στο έργο «Κατασκευή πρατηρίου υγρών καυσίμων στη χερσαία ζώνη του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Νικήτης» . Επίσης μ’ ενημερώσατε πως απαιτείται η πάροδος τριάντα ημερών , χρονικό διάστημα στο οποίο ο ενδιαφερόμενος (από τη στιγμή που του κοινοποιήθηκε) έχει το δικαίωμα να προσφύγει επί της απόφασης .
Επειδή οι τριάντα ημέρες παρήλθαν σας ζητώ να μ’ ενημερώσετε εγγράφως:
· Αν υπήρξε προσφυγή από τον ενδιαφερόμενο .
· Σε περίπτωση μη προσφυγής του ενδιαφερομένου , πότε θα προβείτε στην απομάκρυνση-καθαίρεση των κατασκευών που αφορούν στο προαναφερόμενο έργο και στην αποκατάσταση του χώρου που υπήρχαν αυτές.
Αθανάσιος Χρ. Μάντσιος
Δημοτικός Σύμβουλος Μείζονος Μειοψηφίας
Νικήτη 17/9/2020
 
 
ΣΧΕΤΙΚΟ
 

Ανακλήθηκε επιτέλους μετά τις αντιδράσεις έστω και καθυστερημένα και η άδεια δόμησης Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων στον Τουριστικό Λιμένα Νικήτης.


Μετά την ανάκληση της 7473/21-11-2016 άδειας ίδρυσης πρατηρίου υγρών καυσίμων της Δ/νσης Μεταφορών – Επικοινωνιών της Π.Ε. Χαλκιδικής
Τα δημοσιεύματα του halkidikigr , 
Τις ενέργειες iδιώτη μέσω Δικηγόρου και τις απαντήσεις αρμοδίων υπηρεσιών, 
Το Έγγραφο του Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας  προς την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Σιθωνίας , 
Το Έγγραφο του Δημοτ.Συμβούλου της Μείζονος Αντιπολίτευσης Θανάση Μάντσιου προς αρμόδιους ,
Την απόφαση της Κοινότητας Νικήτης που δεν δέχεται Πρατήριο Υγρών Καυσίμων στον Τουριστικό Λιμένα Νικήτης , επιτέλους ανακλήθηκε η άδεια δόμησης όπως  έπρεπε να είχε γίνει πριν καιρό, 
 για την εκτέλεση του έργου : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΝΙΚΗΤΗΣ».
 Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ασκήσει προσφυγή ενώπιον του αρμόδιου Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων της Π.Ε. Χαλκιδικής εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την κοινοποίηση ή κατ’ άλλον τρόπο πλήρη γνώση της
Αναμένουμε από το Λιμενικό Ταμείο Σιθωνίας να πράξει τα νόμιμα έστω και καθυστερημένα


ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ
Νικήτη, 5/08/2020
Αριθ. πρωτ: 891



ΘΕΜΑ: Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 49/14-09-2017 άδειας δόμησης που χορηγήθηκε στην ''Χ.Μ. Ε.Ε.'' για την εκτέλεση του έργου : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΝΙΚΗΤΗΣ».

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Ανακαλούμε την υπ’ αριθμ. 49/2017 άδεια δόμησης της Υπηρεσίας μας : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΝΙΚΗΤΗΣ» της εταιρίας ''Χ. Μ.Ε.Ε.'» στη Δημοτική Κοινότητα Νικήτης του Δήμου Σιθωνίας διότι, κατά τα παραπάνω εκτεθέντα, μετά την ανάκληση της 7473/21-11-2016 άδειας ίδρυσης πρατηρίου υγρών καυσίμων της Δ/νσης Μεταφορών – Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, εξέλειπε ουσιώδης τύπος της διαδικασίας έκδοσης της οικοδομικής αδείας.
 Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ασκήσει προσφυγή ενώπιον του αρμόδιου Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων της Π.Ε. Χαλκιδικής εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριάντα (30) ημερών από την κοινοποίηση ή κατ’ άλλον τρόπο πλήρη γνώση της
πράξης αυτής.

Ο Προϊστάμενος
της Υπηρεσίας Δόμησης Σιθωνίας 


Η Απόφαση εδώ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ 
 halkidikigr.blogspot.com