4.9.20

Λειτουργία κλειστού γυμναστηρίου Σιθωνίας

  Λειτουργία κλειστού γυμναστηρίου Σιθωνίας
Σχ. Α) Υπ΄αριθμ. ΥΠΠΟ Α/ΓΓΑ/451235/1780 από 21/8/2020 έγγραφο της ΓΓΑ
Β) Υπ΄αριθμ ΥΠΠΟ/ΓΓΑ/256761/507 από 11/6/2020 έγγραφο της ΓΓΑ
Λαμβάνοντας υπόψη των ανωτέρω α και β σχετικές καθορίζουμε την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου Σιθωνίας καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα – οδηγίες που πρέπει να τηρηθούν, ως εξής:


1. Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου Σιθωνίας ορίζεται η 21η/9/2020.

2. Υπεύθυνος του  κλειστού γυμναστηρίου Σιθωνίας ορίζεται ο υπάλληλος της ΔΗΚΕΔΣ ο  Τραμουντάνης Χρήστος (τηλ  6972081317).

3. Οι σύλλογοι υποχρεούνται να συστήσουν τους αθλητές τους καθώς και τους παράγοντες – προπονητές να απέχουν για 7 ημέρες από οποιαδήποτε οργανωμένη αθλητική δραστηριότητα μετά την επιστροφή τους από καλοκαιρινές διακοπές.

4. Οι ανωτέρω αυτό το διάστημα θα πρέπει να είναι σε συνεχή επαφή με τον ιατρό (προσωπικό, ομάδας ή ομοσπονδίας) για άμεση αναφορά οποιουδήποτε συμπτώματος.

5. Απευθύνουμε ισχυρή σύσταση να γίνει θεώρηση – ανανέωση της κάρτας υγείας για όλους τους αθλητές μετά το πέρας των εγγραφών τους και πριν την επιστροφή τους στις οργανωμένες προπονήσεις. Πριν την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων οι σύλλογοι θα πρέπει να επιδείξουν στον υπεύθυνο της εγκατάστασης άπαξ ιατρική βεβαίωση (σας αποστέλλεται σχετικό έντυπο) σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από αρμόδιο ιατρό.

6. Όλοι οι παράγοντες των συλλόγων, προπονητές και αθλητές θα εισέρχονται εντός του κλειστού γυμναστηρίου Σιθωνίας φορώντας υποχρεωτικά μάσκα.

7. Η χρήση μάσκας καθίσταται υποχρεωτική εντός του χώρου καθ' όλη την διάρκεια των προπονήσεων  σε όλους πλην των αθλουμένων.

8. Θα πραγματοποιείται υποχρεωτική θερμομέτρηση σε όλους κατά την είσοδο από τον υπεύθυνο του κλειστού και σε τυχόν απουσία αυτού από παράγοντα του εκάστοτε συλλόγου που θα ορίσει με απόφασή του.

9. Θα πραγματοποιείται υποχρεωτική καταγραφή των εισερχομένων σε ειδικό έντυπο από τον υπεύθυνο του κλειστού  και σε τυχόν απουσία αυτού από παράγοντα του εκάστοτε συλλόγου που θα ορίσει με απόφασή του.
 

10.  Σε εμφανή σημεία εξωτερικά και εσωτερικά του χώρου θα τοποθετηθούν αφίσες ενημερωτικές σχετικές με τον υγειονομικό δεκάλογο που πρέπει να τηρείται.

11. Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση των ντους.

12.  Στα αποδυτήρια η ένδυση και η απόδυση των αθλητών θα γίνεται ανά 4 άτομα με μέριμνα και ευθύνη των συλλόγων.

13. Σε εμφανή σημεία του χώρου και στην είσοδο αυτού θα τοποθετηθούν απολυμαντικά διαλύματα.

14. Θα οριστεί επί μονίμου δημοτικός υπάλληλος για τον καθαρισμό του χώρου.

15. Θα αναρτηθεί σε εξειδικευμένη εταιρεία καθαρισμού η απολύμανση και ο καθαρισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων τουλάχιστον μία φορά εβδομαδιαίως.

16. Ορίζεται ως μέγιστος αριθμός εισερχομένων τα 30 άτομα.

17. Απαγορεύεται η παρουσία θεατών και φιλάθλων στις κερκίδες.

18. Το ωρολόγιο πρόγραμμα των ομάδων του κλειστού γυμναστηρίου Σιθωνίας παραμένει ως έχει μέχρι νεοτέρας.

Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα και οδηγίες δύνανται να τροποποιηθεπικαιροποιούνται  ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας covid-19 και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές και των αρμόδιων υγειονομικών επιτροπών και πολιτικών αποφάσεων.

 
Της παρούσας αξιώνουμε πιστή εφαρμογή.