18.9.20

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 23/9/20 & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 22/9/20 ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

 

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Προποντίαδας  που θα γίνει δια περιφοράς την Τετάρτη 23/9/2020 με ώρα έναρξης 13.00 και λήξη 20.00.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: 

Διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Φλογητών
Διεξαγωγή δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στην

Κοινότητα Νέων Μουδανιών το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως (χώρος στάθμευσης) πάρκινγκ των οχημάτων της Δ/νσης Ποιότητας Ζωής Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Ελαιοχωρίων
Διεξαγωγή  δημοπρασίας για την εκμίσθωση  αγροτεμαχίων  στην  Νέα Ηράκλεια
Διεξαγωγή  δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Αγίου Παύλου.
Διεξαγωγή  δημοπρασίας για την εκμίσθωση  αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Αγίου Παντελεήμονα
Χορήγηση άδειας κολυμβητικής δεξαμενής με την επωνυμία ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ στην παραλία Γεωπονικών Ν. Καλλικράτειας.
Τροποποίηση του άρθρου 4 (Όροι – Προϋποθέσεις Σύνδεσης) παρ. 3 του Κανονισμού Αποχέτευσης Δήμου Ν. Προποντίδας
Τροποποίηση του άρθρου 3 (Διαδικασία Σύνδεσης) παρ.1 του Κανονισμού Ύδρευσης – Άρδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας
Παράταση καθορισμού προθεσμίας για τη σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης στην Τ.Κ. Ν.  Πλαγίων στα πλαίσια του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ  ΛΥΜΑΤΩΝ Τ.Κ. Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ» (Aρ. Μελ.: 08/2013)
Παράταση καθορισμού προθεσμίας για τη σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης του οικισμού Ν. Τρίγλιας στα πλαίσια του έργου: «Κατασκευή έργων συλλογής λυμάτων Δ.Κ. Ν. Τρίγλιας» (αρ. μελ. 9/2013)
Παράταση καθορισμού προθεσμίας για τη σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης του οικισμού Σημάντρων στα πλαίσια του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ- ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Κ. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ» (αρ. μελ. 41/2011)
Διόρθωση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων Δήμου Νέας Προποντίδας, έτους 2020.
Παραχώρηση χρήσης σχολικών χώρων
Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στη Γ.Σ. του Ε.Ο.Ε.Σ. «Εύξεινη Πόλη».
Αποδοχή της παραχώρησης σε χρήση έκτασης εμβαδού πεντακοσίων (500)  τετραγωνικών μέτρων του αγροτεμαχίου με αριθ. 849 του αγροκτήματος Μουδανιών, για την εγκατάσταση μονάδας αφαλάτωσης υφάλμυρου νερού προς παραγωγή πόσιμου νερού, για αόριστο χρονικό διάστημα τουλάχιστον ίσο με το χρόνο λειτουργίας του έργου, προσαυξημένο κατά τρία επιπλέον έτη
Υποβολή αίτησης α. διορθωτικής παραχώρησης δημόσιας έκτασης σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 07/798/17.07.1996 Απόφασης του Νομάρχη Χαλκιδικής και β. έγκρισης επέμβασης εξαιρετικού χαρακτήρα Άρθρου 45 παρ. 3 Ν. 998/1979 (ΦΕΚ Α΄ 289/29.12.1979) και Άρθρου 102 παρ. 2 Ν. 4685/2020 (ΦΕΚ Α΄ 92/07.05.2020), για τη διευθέτηση δασικών και πολεοδομικών θεμάτων του Δημοτικού Σφαγείου Νέας Τρίγλιας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νέας Προποντίδας
Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων- εξοδων έτους 2021 για το κληροδότημα ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΠΑΤΗ
Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων- εξοδων έτους 2021 για το κληροδότημα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΙΚΟΥ
Διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητας Ν. Τενέδου για την εγκατάσταση μονάδας επεξεργασίας αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΕΚ).


Από τις 13.00 μέχρι τις 20.00 την Τετάρτη 23/9/2020, θα μπορείτε να ψηφίσετε τα παραπάνω θέματα της ημερήσιας διάταξης με email από τον προσωπικό σας λογαριασμό προς το email της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου (yanna@nea-propontida.gr), αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο σας, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας.

Όσοι δε διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό email θα μπορείτε να ψηφίσετε τα ανωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης στέλνοντας συμπληρωμένο τον συνημμένο πίνακα με  fax στο 2373065793, ή με τη χρήση sms προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (6973046292) γράφοντας στην αρχή το όνομά σας και στη συνέχεια το νούμερο του θέματος και την ψήφο σας (π.χ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 1 ΥΠΕΡ, 2 ΛΕΥΚΟ, 3 ΥΠΕΡ, 4 ΚΑΤΑ…..κ.ο.κ )

Για οποιαδήποτε ερώτηση- απορία σε σχέση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μπορείτε να καλείτε το Δήμαρχο στο τηλέφωνο 6973399101, μέχρι την Τετάρτη 23/9/2020 και ώρα 13.00

Μετά το πέρας της ώρας λήξης, ήτοι 20.00, καμία ψήφος δε θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο Σώμα στην πρώτη τακτική συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.


Η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου


Δέσποινα Ραμανδάνη 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
Η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ν. Προποντίδας  θα γίνει δια περιφοράς στις 22/9/2020, ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης 13:00 και λήξη 15:00.


 Θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Διόρθωση 3ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου Ν. Προποντίδας έτους 2020.
Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης & καθορισμός όρων δημοπρασίας του έργου: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ν. Προποντίδας (Αρ. Μελ. 34/2019)».
Έγκριση διαδικασιών για την εξέλιξη κατασκευής του έργου: "Κατασκευή 5ου Νηπιαγωγείου Ν.Μουδανιών" (αρ. μελ. 57/2014) που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»
Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΔΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ» (ΑΡ. ΜΕΛ. 7/18).
Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ Ν.ΓΩΝΙΑΣ ΔΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ» (ΑΡ. ΜΕΛ. 8/18).
Διαπίστωση διορθωτικών μέτρων για τη συνέχιση της ανοιχτής διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου «Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ειδικό Νηπιαγωγείο Δήμου Νέας Προποντίδας» (ΑΡ. ΜΕΛ.: 44/2012) (Αρ. Συστ. 84324)»
Οριστική έγκριση πρακτικού  ανοιχτής διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου «Επέκταση Ε.Ε.Λ. Φλογητών – Διονυσίου για τους οικισμούς Πορταριάς  και Διονυσίου (Βάση Β2)» (αρ.μελ. 12/2019) (Αρ. Συστ. 88050)»
Οριστική έγκριση της ορθής επανάληψης πρακτικού  ανοιχτής διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου «Συλλογή μεταφορά και επεξεργασία λυμάτων παραλίας Διονυσίου (περιοχή Μουριές) Δ. Ν. Προποντίδας (Αρ. Μελ. 3/2011) (Αρ. ΕΣΗΔΗΣ 84384)»
Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης: «Μελέτη Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Νέας Προποντίδας», για ένταξη στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης: «Προσεισμικός έλεγχος κρίσιμων υποδομών του Δήμου Νέας Προποντίδας», για ένταξη στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ακύρωση και διάλυση της Σύμβασης για την Υπηρεσία παροχής συμβουλών σε θέματα σχεδιασμού για τον προσεισμικό έλεγχο και τη σύνταξη σχεδίου έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση σεισμικού κινδύνου σχολικών μονάδων Δ.Ε. ΤΡΙΓΛΙΑΣ χωρίς αποζημίωση.
Ακύρωση και διάλυση της Σύμβασης για την Υπηρεσία παροχής συμβουλών σε θέματα σχεδιασμού για τον προσεισμικό έλεγχο και τη σύνταξη σχεδίου έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση σεισμικού κινδύνου σχολικών μονάδων Δ.Ε. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ χωρίς αποζημίωση.
Ακύρωση και διάλυση της Σύμβασης για την Υπηρεσία παροχής συμβουλών σε θέματα σχεδιασμού για τον προσεισμικό έλεγχο και τη σύνταξη σχεδίου έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση σεισμικού κινδύνου σχολικών μονάδων Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ χωρίς αποζημίωση.
Παραλαβή του Φακέλου Δημόσιας Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για την: «Εκπόνηση προγράμματος πρωτοβάθμιου και δευτεροβάθμιου προσεισμικού ελέγχου κρίσιμων υποδομών» (Αρ. Μελ. 25/2020) που αφορά την πράξη: «Προσεισμικός έλεγχος κρίσιμων υποδομών του Δήμου Νέας Προποντίδας»
Τεκμηρίωση σκοπιμότητας εκπόνησης της πράξης με τίτλο: «Μελέτη αγροτικής οδοποιίας Δήμου Νέας Προποντίδας» και Παραλαβή του Φακέλου Δημόσιας Σύμβασης της: «Μελέτης Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Νέας Προποντίδας» (Αρ. Μελ. 24/2020).
Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση με απόφαση Δημάρχου της Προμήθειας επίπλων για το έργο: «Αξιοποίηση Δημοτικού κληροδοτήματος “Σελεμενάκη Δ.”  με τη δημιουργία Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Ν. Προποντίδας»
Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση με απόφαση Δημάρχου της προμήθειας «Φωτοτυπίες και Ψηφιοποίησης Σχεδίων»
Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση με απόφαση Δημάρχου της προμήθειας με τίτλο “Γραφιστική παραγωγή, εκτύπωση και τοποθέτηση εποπτικού υλικού για τη μόνιμη έκθεση μελισσοκομίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου 'BeePathNet' του ευρωπαϊκού προγράμματος URBACT III.”.
Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση με απόφαση Δημάρχου της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ανταλλακτικών Συντήρησης και Επισκευής μεταλλικών κάδων απορριμμάτων 1100 lit   » (CPV: 50514000-1).
Έγκριση ανάθεσης της υπηρεσίας με συνοπτικό διαγωνισμό, έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για την «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ -ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ»
Έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων(parking) στην Κοινότητα Φλογητών του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση καλλιεργήσιμης γης στην Κοινότητα Λακκώματος.
Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών.
Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για τη δαπάνη Ηλεκτροδότησης με Τριφασική παροχή Νο1 για τον οδοφωτισμό της Δημοτικής Οδού Οσίας Παρασκευής της Κοινότητας Νέας Καλλικράτειας με αριθμό Παροχής 25115813.
Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για τη δαπάνη μετατόπισης δύο επιτόνων (αντηρίδες) στην παραλιακή οδό της Κοινότητας Ν. Καλλικράτειας  του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για τη δαπάνη Αύξησης ισχύος της με αριθμό 25356308 Μονοφασικής Παροχής σε Τριφασική Νο2 για τον φωτισμό της Κεντρικής Πλατείας  της Κοινότητας Νέας Ηράκλειας του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για τη δαπάνη Ηλεκτροδότησης με Τριφασική Παροχή Νο4 για την ηλεκτροδότηση υδρευτικής Γεώτρησης στην περιοχή ΤΖΕΜΠΕΤΖΕ της Κοινότητας Ν. Γωνιάς  του Δήμου Νέας Προποντίδας Αρ. Παροχής 25115429.
Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για τη δαπάνη Τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων και μηχανισμού Φ.Ο.Π σε υφιστάμενες κολόνες στην περιοχή της Κοινότητας  Ν. Ποτίδαιας του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Άσκηση έφεσης κατά της υπ΄ αρ. 5117/2020 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης  και κατά 1)του Ηλία Κυριαζή και 2) Ειρήνης Ψαρόπα  για λογαριασμό του ανηλίκου υιού τους Νικολάου Κυριαζή.
Ανάθεση στην Λαζαρούλα Μπασδραγιάννη της σύνταξης και υπογραφής   συμβολαιογραφικής πράξης δωρεάς  οχήματος από τον Βασίλειο Λάσκο  στο Δήμο Ν Προποντίδας.
Διαγραφή ποσού από χρέωση Δ.Τ., ΔΦ & ΤΑΠ σε ακίνητο της Κοινότητας Ν. Καλλικράτειας.
Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για τη δαπάνη Μετατόπισης Τεσσάρων (4) κολόνων στην περιοχή Super Market ΜΑΣΟΥΤΗΣ της Κοινότητας  Νέων Μουδανιών.
Παράταση συμβατικού χρόνου για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΣΩΖΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΦΛΟΓΗΤΩΝ».
Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ» (αρ.μελ.26/2017).
Αποδοχή δωρεάς μεταχειρισμένων ξενοδοχειακών επίπλων για τον εξοπλισμό του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Τρίγλιας και του ΚΑΠΗ Νέας Τρίγλιας.
Διαγραφή ή μη τελών Δ.Ε. Μουδανιών.
Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση με απόφαση Δημάρχου της υπηρεσίας με τίτλο «Παραγωγή βίντεο μικρής διάρκειας για το έργο BeePathNet»
Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟ ΦΕΡΟΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ Ν. ΣΥΛΛΑΤΩΝ» (αρ.μελ.58/2018).
Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΚΑΤΑΚΕΥΗ 4ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ» (αρ.μελ.35/2016).
Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνη για την απευθείας ανάθεση με απόφαση Δημάρχου της προμήθειας υλικών και αντικατάστασης δύο κουφωμάτων στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ν. Καλλικράτειας Δήμου Ν. Προποντίδας. 
Σύνταξη σχεδίου Προϋπολογισμού έτους 2021 του Κληροδοτήματος ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΤΗ.
Σύνταξη σχεδίου Προϋπολογισμού έτους 2021 του Κληροδοτήματος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΙΚΟΥ.
Διαγραφή ποσών που αφορούν κλήσεις παράβασης του Κ.Ο.Κ.
Διαγραφή τελών κοιμητηρίων έτους 2019.



Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Εμμανουήλ Καρράς
Δήμαρχος

Συνημμένο
1.Έντυπο ψηφοφορίας θεμάτων.
ΕΝΤΥΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ