5.9.20

Η ανάρτηση του Βουλευτού Χαλκιδικής κ.Βαγιωνά για τους εργάτες γής που προκάλεσε αρνητικά σχόλια επειδή 'ξέχασε' ! μια ντουζίνα ανθρώπους & φορείς που συνέβαλαν στη λύση -Τα σχόλια .

 Ανάρτηση έστω και καθυστερημένα για το πρόβλημα των εργατών γής, έκανε ο Βουλευτής Ν.Δ. Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς ο όποιος αναφέρθηκε μόνο σε συγκεκριμένα ΄άτομα !!! από την Χαλκιδική που ασχολήθηκαν με το πρόβλημα , ξεχνώντας Αυτοδιοίκηση , Επαγγελματικούς Φορείς , και Συνεταιρισμούς Διαβάστε τα σχόλια .

Γιώργος Βαγιωνάς

 Οι εργάτες γης είναι απαραίτητοι για τη Χαλκιδική ειδικά ενόψει της συγκομιδής της πράσινης ελιάς.
Οι παραγωγοί τους χρειάζονται.
Για το πρόβλημα που ανέκυψε και αφορούσε στον αριθμό εργατών γης που θα απασχοληθούν το οποίο και λύθηκε οριστικά ευχαριστώ τους Υπουργούς Μιχάλη Χρυσοχοίδη, Μάκη Βορίδη και Νότη Μηταράκη οι οποίοι έδειξαν πραγματική ευαισθησία και μεγάλο ενδιαφέρον όταν τους απευθύνθηκα.
Από τη Χαλκιδική πολυ έντονα ασχοληθηκαν η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερινα Ζωγραφου, ο δικηγόρος Γιώργος Κουτσάκης και ο παραγωγός και πρώην αντιδήμαρχος Πολυγύρου Γιώργος Γκολόης.
Όλους τους παραπάνω τους ευχαριστώ ειλικρινά.
Η άρση του περιορισμού στον αριθμό εργατών γης που θα απασχοληθουν άνοιξε το δρόμο στους παραγωγούς για αποτελεσματική συγκομιδή της πράσινης ελιάς.

 

 


  • Χρήστος Μιχάλας
    Χρήστος Μιχάλας Γιατρέ το κ Γιάννη Κουφιδη ξεχάσατε.
  • Dimitris Papadakis
    Dimitris Papadakis Ξεχάσατε τον ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΆΡΧΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20 ΆΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΎΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥΣ.
  • Vaggelis Misailidis
    Vaggelis Misailidis Και εγώ νόμιζα γιατρέ θα ανακοίνωνες τιμές!
    Το πρόβλημα εργατών έχει λυθεί προ πολλού αλλά μάλλον η διακοπές ήσουν η θα άργησαν να σε ενημερώσουν!
  • Elpis Agios Mamas
    Elpis Agios Mamas Κύριε Βουλευτά με όλο το θάρρος αλλά ξεχάσατε μερικούς ακόμα που πραγματικά μαζί με την κυρία Ζωγράφου το τρέξανε το θέμα!!!Έστω κ κατόπιν εορτής λοιπόν ας δωθουν τα εύσημα σε αυτούς που πραγματικά ανήκουν...

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΛΙΑΠΑΣ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΛΙΑΠΑΣ Γιατρε και κ.Βουλευτα ξεχασατε οχι σκοπιμως πιστευω τον κ.Αντιπεριφεριαρχη Γιαννη Γιωργου τον Προεδρο του Επιμελητηριου Χαλκιδικης Κουφιδη Ιωαννη αλλα κι τον προεδρο του ΣΕΒΕ Κ.Κωσταντοπουλο Γιωργο.Φυσικα πολλοι συναιτερισμοι,αγροτες,τοπικοι συμβουλοι κ.α!Ολοι βοηθησανε για την λυση του προβληματος!
  • Athanasia Chatzikiriakou
    Athanasia Chatzikiriakou Καλώς τον.!!!! Καλό χειμώνα γιατρέ.