5.7.21

Το 6ο Parthenώn Film Festival - επιστρέφει στις 9 - 10 - 11 Ιουλίου σε άλλη τοποθεσία , στο Ανοιχτό Θέατρο του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μαρμαρά


 Ακούσατε, ακούσατε! Το 6ο Parthenώn Film Festival - Σινεμά στο χωριό επιστρέφει στις 9 - 10 - 11 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μαρμαρά με ένα Πρόγραμμα αφιερωμένο σε αυτό που μας έλειψε όλο το τελευταίο διάστημα, την αγκαλιά! ( Το Parthenώn Film Festival γινόταν στην Πλατεία του γραφικού Χωριού του Παρθενώνα)

Μια μεγάλη αγκαλιά κάτω από τον έναστρο ουρανό της Χαλκιδικής, που έχει πλέον καθιερωθεί ως το αγαπημένο μας ραντεβού κάθε καλοκαιριού!


Η είσοδος στις προβολές θα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιείται μόνο με ατομική πρόσκληση. Για να προμηθευτείτε πρόσκληση για την προβολή της επιλογής σας θα πρέπει να στείλετε ένα email με τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα σας υποδείξουμε την 1η Ιουλίου μέσα από τις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.
Κατά τη διάρκεια των προβολών θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα (τήρηση αποστάσεων κατά την προσέλευση και μεταξύ των καθήμενων θεατών).
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την ευγενική δωρεά του Stavros Niarchos Foundation και τη χορηγία των Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, FIX Hellas & Τουριστικού Οργανισμού Halkidiki. Χορηγοί επικοινωνίας: Σινεμά cinemagazine.gr & Parallaximag🙏