30.7.23

Απαγορεύεται η πρόσβαση στο Δάσος μεγάλη κινητοποίηση αλλά τα πυροτεχνήματα για δεξιώσεις και ελεύθερη κατασκήνωση αιτία φωτιάς ανεξέλεγκτα..

 


Η πιο ευτυχισμένη ήμερα της ζωής σας δεν μπορεί να μην πλαισιωθεί με εντυπωσιακά πυροτεχνηματα που θα αποτυπωθούν στις φωτογραφίες και θα καμαρώνετε μια ζωή με την επιλογή σας.

Έτσι αφού πάρεις τη σωστή απόφαση  θα χρησιμοποιήσεις πυροτεχνήματα στο γάμο σου (και ας βάλεις φωτιά και κινδυνέψουν άνθρωποι).

Αυτή ειναι η διαφήμιση εταιρείας .

Καλοκαίρι χωρις  φωτιές δεν γίνεται .

Παραιτήσεις υπουργών ανευθυνότητα .. Σήμερα συνεχίζεται πάλι  η απαγόρευση πρόσβασης στο δάσος μάλιστα κινητοποίησαν και  τον στρατό  για περιπολίες (https://diavgeia.gov.gr/)

Γιατί  δεν υπάρχει και το ανάλογο ενδιαφέρον για χρήση πυροτεχνημάτων ?

Η ελεύθερη κατασκήνωση δεν ελέγχεται , πυροτεχνήματα ρίχνονται ανεξέλεγκτα . 


 Γνωστό μεγάλο κοινωνικό δίκτυο 'Συμβαίνει τώρα στη Χαλκιδική " αντί να συμβάλει στην προσπάθεια ενημέρωσης  απορρίπτει με το έτσι θέλω αναρτήσεις  που καταγγέλλουν την αδιαφορία .

Κριμα 


Παράνομη η αγορά και η χρήση των βεγγαλικών

Θυμίζουμε ότι, η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων και συσκευών εκτόξευσης αυτών από οποιονδήποτε, απαγορεύεται. Διευκρινίζουμε επιπλέον πως η αγορά βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, είναι παράνομη.

https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/paranoma-i-agora-kai-i-chrisi-ton-veggalikon/?fbclid=IwAR3nE-dAe-sJAVGVzZ6JO6S1L8RlJoYBzhTKly7OsRG5mn_wcj1rQbftkP4