3.7.23

Διάπορος Βουρβουρού Αγ. Νικολάου Χαλκιδικής -Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη , κίνδυνος ατυχήματος για λουόμενους.. (video)



Από Ανάρτηση στο FB κατοίκου Αγ.Νικολάου  για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στην νήσο Διάπορος στη Βουρβουρού Χαλκιδικής . Λουόμενοι κινδυνεύουν από μηχανές σκαφών που  περνούν δίπλα τους..

 Η Ανάρτηση :Πραγματική φρίκη σήμερα (2-7-23)στον Διπορο ….δεν ξέρω που να στείλω το βίντεο να μπουν πρόστιμα ή να ληφθούν μέτρα…δες τε τι κάνουν…αν φέτος δεν χαθούν ζωές, θα είναι θέμα τύχης…μπορώ να γράφω μέχρι αύριο. Πέρσι μόνο ένας νεκρός και κάποιοι ακρωτηριασμοί.

Φέτος μ αυτά που είδα σήμερα (δεν είναι μόνο αυτά του βίντεο-δεν γίνεται να τα καταγράψω όλα) είναι τρεις χειρότερα από αυτά που βλέπαμε πέρυσι… μια πραγματική φρικη… μια κυρία Βουλγαρα την τράβηξα από το μπράτσο και πέρασε η μηχανή σκάφους με τέσσερις κοπέλες πάνω, μισό μέτρο μακριά της…. Η κατασταση είναι ανεξέλεγκτη (όπως σε όλα… beach bar, παραλίες, αιγιαλός και πάει λέγοντας) Επιβάλλεται άμεση λήψη μέτρων… Δες τε το βίντεο μέχρι τέλους… ακούει κανένας αναρμόδιος ?

Giannis Cholo