11.7.23

Ο Aθλητικός Όμιλος Πολυγύρου διοργανώνει TRIALS (περίοδο δοκιμών) για νέους (και μη) παίκτες 1&2/8/23

 


Για πρώτη φορά  ο Aθλητικός Όμιλος Πολυγύρου διοργανώνει TRIALS (περίοδο δοκιμών) για νέους (και μη) παίκτες που επιθυμούν να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ανδρικής μας ομάδας καλαθοσφαίρισης.


Η διοίκηση της ομάδας σε συνεννόηση και συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Ιωάννη Μπιτζάνη, αποφάσισε να ορίσει ως περίοδο δοκιμών για παίκτες που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Αυγούστου και ώρες 18:00-20:30μ.μ

Τόπος διεξαγωγής είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου.

  Στα trials μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι το επιθυμούν και είναι γεννημένοι από το 2007  και νωρίτερα, είτε έχουν παίξει κατά το παρελθόν σε ομάδα, είτε δεν έχουν παίξει οργανωμένα σε ομάδα και οποιοδήποτε πρωτάθλημα,είτε επιθυμούν να μεταγραφούν από την ομάδα στην οποία αγωνίστηκαν την περασμένη περίοδο.

  Όποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί να λάβει μέρος στα trials θα πρέπει να βρίσκεται και τις δυο αγωνιστικές ημέρες στο γήπεδο, είκοσι λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης και να δηλώσει συμμετοχή στο τηλ. 6940547637 (κος Τρουλινός Ανδρέας).

  Τα trials θα γίνουν υπό την προπονητική εποπτεία του coach Μπιτζάνη.

Διευκρινίζουμε πως μιλάμε  για δοκιμές από τις οποίες προπονητής και διοίκηση θα διαλέξουν νέους παίκτες, που θα θεωρήσουν πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα αγωνιστικά την σεζόν 2023-2024.

 Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου