12.7.23

Αδειοδότηση camping Πλατανίτσι, που βρίσκεται η αλήθεια !!


Η Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμητρα Καραδήμου  στον προσωπικό της λογαριασμό στo  FB  αναφέρεται σ' αυτούς που συνέβαλαν στη αδειοδότηση του  camping Πλατανίτσι  με ανάρτησή της που σχολίασε ο Δικηγόρος Θανάσης Γιοβανούδας και ακολούθησε διευκρινιστικό σχόλιο από την κ.Καραδήμου

Δήμητρα Καραδήμου στο fb

Χωρίς εγωπάθεια και εγωκεντρισμό, αλλά με πολλή και

αθόρυβη δουλειά, καταφέραμε να αδειοδοτήσουμε πλήρως το camping Πλατανίτσι!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ την  κ. Αγγελικη, τον κ. Αρίστο Παπαζαχαρία  και το τεχνικό γραφείο του κ. Ι. Τζίτζιου για την συνεργασία και την βοήθεια τους!!


Σήμερα η επίσημη αποσφράγιση μετά  απο την άψογη συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΕΟΤ!!!



ΘΑΝΑΣΗΣ  ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΑΣ

Το κάμπινγκ Πλατανίτσι ήταν ένα από τα πολλά προβλήματα του Δήμου Σιθωνίας. Το γνωρίζω καλά διότι ήμουν δικηγόρος στην Δημοτική Επιχείρηση, που διαχειρίζεται όλα τα κάμπινγκ της περιοχής. Βέβαια, ο Δήμος Σιθωνίας είναι ο μοναδικός μέτοχος της Δημοτικής Επιχείρησης, που λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρεία και έχει την ευθύνη.

 Ήταν ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε τα έτη 2014 – 2015 και από τότε σχεδόν κάθε χρόνο αντιμετωπίζονταν νομικά χορηγώντας παυσίπονα και κερδίζοντας χρόνο, αναστέλλοντας δικαστικά τη σφράγιση, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της άδειας λειτουργίας, που απαιτούνταν η συνδρομή μηχανικού κλπ και μάλιστα στο παρελθόν, η υπόθεση είχε ανατεθεί σε διάφορους μηχανικούς. 

Το θέμα δεν είναι η διερεύνηση ευθυνών για το γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν λύθηκε το ζήτημα και φθάσαμε στο σημείο να αδειοδοτηθεί νόμιμα ή να σταματήσει να λειτουργεί και αυτό για προφανείς προεκλογικούς λόγους, αλλά το γεγονός ότι αδειοδοτήθηκε νόμιμα και δεν είχε την κατάληξη του κάμπινγκ στην παραλία Συκιάς. 

Πολλά συγχαρητήρια στην παρούσα Δημοτική Αρχή, που έλυσε το χρόνιο αυτό πρόβλημα, στον Δήμαρχο κ. Ντέμπλα, σε εσάς κ. Καραδήμου, που όπως σας έχω πει και δημοσίως αλλά και κατ’ ιδίαν κάνετε υπεράνθρωπες προσπάθειες να διατηρείτε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε αυτό το επίπεδο εξαιτίας της υποστελέχωσης της κομβικής αυτής υπηρεσίας και φυσικά σε όλους αυτούς που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα.

Thanasis Giovanoudas



ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ 


κ. Γιοβανούδα σας ενημερώνω γιατί ίσως δεν το γνωρίζετε ότι το 2018 κατατέθηκε φάκελος για την υπαγωγή του κάμπινγκ σε ΠΠΔ όπως έπρεπε να γίνει!!!

Στα μέσα του 2019 στάλθηκε από τον ΕΟΤ έγγραφο που ζητούσε κάποια επιπλέον στοιχεία!!!

Τα στοιχεία δεν στάλθηκαν ποτέ!!!

Τον Νοέμβριο του 2019 επιστράφηκε ο φάκελος της μελέτης στην Δημοτική επιχείρηση και κανένας δεν ασχολήθηκε!!!

Αρχές του 2020 ζητήθηκαν έγγραφες εξηγήσεις από τον ΕΟΤ για την περιβαλλοντική αδειοδότηση και για τις γνωστοποιήσεις!!!

Φυσικά δεν απαντήθηκε ποτέ από την τότε διοίκηση της Επιχείρησης!!!

Τέλος του 2022 ήρθε πρόστιμο και 31 Μαρτίου του 2023 σφραγίστηκε το κάμπινγκ!!!

Το ιστορικό της σφράγισης!!!

Σήμερα επέλεξα να ευχαριστήσω τους δικούς μου συνεργάτες!!!

Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της επιχείρησης ως πολιτικοί θα κάνουν τις δικές τους ανακοινώσεις γι ´αυτή την επιτυχία!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και για την αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται στην Δ/νση Τ. Υ. του Δήμου!!!

 Dimitra Karadimou

  • Thanasis Giovanoudasείναι μία ευχάριστη εξέλιξη και δεν χωρούν εκατέρωθεν αναιτιολόγητες αντιπαραθέσεις, που υποβαθμίζουν το αποτέλεσμα. Δεν το αξίζει ο κόπος σας. Το γεγονός ότι όπως αναφέρετε «το έτος 2018 κατατέθηκε φάκελος για την υπαγωγή του κάμπινγκ σε ΠΠΔ, όπως έπρεπε να γίνει» αποδεικνύει ότι το θέμα είχε ανακύψει πολύ νωρίτερα από το έτος 2018, όμως δεν προτίθεμαι να αντιπαρατεθώ μαζί σας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για το συγκεκριμένο θέμα και ο σκοπός της ανάρτησης μου δεν ήταν αυτός. Επίσης, δεν σας κατηγόρησα ότι δεν ευχαριστήσατε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης και καλώς πράξατε να ευχαριστήσετε τους δικούς σας συνεργάτες, αφού το επιλέξατε.

  • Dimitra Karadimou
    Δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη!!!
    Είναι αποτέλεσμα γνώσεων και στοχευμένων ενεργειών και πολλών ωρών δουλειάς!!!
    Και μάλιστα εκτός ωραρίου!!!
    • Μου αρέσει!
    • Απάντηση
    • 12 λ.
  • Dimitra Karadimou
    Η αντιπαράθεση δεν χρειάζεται!!!Ας απολαύσουν το κάμπινγκ οι κατασκηνωτές και οι επισκέπτες!!!

Katerina Giouvarlaki

Η αλήθεια να λέγεται γι αυτό και εγω άλλωστε στην ανάρτηση μου ανέφερα την πολύτιμη βοήθεια της τεχνικής υπηρεσίας , τη δικη σου δλδ Dimitra Karadimou….ευχαριστούμε τέλος καλό όλα καλά …
Συνεχίζουμε