9.7.23

Δήμος Σιθωνίας Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 10 Ιουλίου & Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 11 Ιουλίου 2023 (τα θέματα)

  


Οικονομική Επιτροπή  ,10 Ιουλίου 2023 και ώρα 13:30 μ.μ

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της, σε τακτική συνεδρίαση, την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 και ώρα 13:30 μ.μ., που θα διεξαχθεί στη Νικήτη στο Δημοτικό Κατάστημα, διά ζώσης για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα
ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ ανοιχτής διαδικασίας μέσω του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Βελτίωση Ύδρευσης Δήμου Σιθωνίας» (Ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αρ. συστήματος Α.Α. 186477) (Εισηγ. κα
Καραδήμου Δήμητρα)
2. Έγκριση –παραλαβή της μελέτης με τίτλο «ΣΜΠΕ Πολεοδομική μελέτη Επέκτασης Παραλίας Συκιάς» (Εισηγ. κα Καραδήμου Δήμητρα)
3. Έγκριση μελέτης προτεινόμενων δράσεων στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 01, A/A ΟΠΣ: 241 του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Σιθωνίας (Εισηγ. Δημαράς
Δήμος)

4. Έγκριση της υπ’αριθ. 178/2023 απόφασης Δημάρχου περί ανάθεσης σε δικηγόρο άσκησης Αιτήσεων Αναιρέσεως του Δήμου Σιθωνίας ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας και παράστασής του σε αυτές κατά την εκδίκασή τους (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)
5. Απαλλαγή υπολόγου (Πολυγυρνού Καρρά Νικολάου) εντάλματος προπληρωμής (Εισηγ. κ. Τσομπανίδης Αντώνιος)
6. Απαλλαγή υπολόγου (Κόκκινου Δημητρίου) εντάλματος προπληρωμής (Εισηγ. κ. Τσομπανίδης Αντώνιος)
7. Ορισμός υπολόγου εντάλματος προπληρωμής για δαπάνες υποθηκοφυλακείου –κτηματολογίου (Εισηγ. κα Γιουβαρλάκη Αικατερίνη)
8. Ορισμός υπολόγου εντάλματος προπληρωμής ΔΕΔΔΗΕ για επέκταση δικτύου ΦΟΠ (0 στύλους ) για τοποθέτηση 3ΦΣ και 1 Χ/Δ (Εισηγ. κα Γιουβαρλάκη Αικατερίνη)
9. Ορισμός υπολόγου εντάλματος προπληρωμής ΔΕΔΔΗΕ για χορήγηση νέας παροχής (Εισηγ. κα Γιουβαρλάκη Αικατερίνη)

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ντέμπλας Κυπαρίσσης

Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,11 Ιουλίου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ., που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα , για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Τα θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων είναι τα κάτωθι:
1. Γνωμοδότηση σχετικά με πεζοδρόμηση οδού στο Ο.Τ. 103 Α Νικήτης (απόφ. 29/2023 Δ.Κ. Νικήτης


2. Αίτηση ιδιώτη για παραχώρηση χώρου για λειτουργία περιπτέρου (απόφ.23- 2023 Δ.Κ. Νικήτης)
3. Αίτηση ιδιώτη για χορήγηση άδειας εισόδου-εξόδου (απόφ.63-2022 Δ.Κ. Νικήτης)

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δαλδογιάννης Γεώργιος