19.4.24

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Σιθωνίας, 22-4-24

 


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της, σε τακτική συνεδρίαση, την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 12:30 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί αποδοχής της υποβολής δικαιολογητικών για την ένταξη του έργου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

(Εισηγ. Δήμαρχος κ. Μαλλίνης Ιωάννης).

2. Λήψη απόφασης περί αποδοχής της υποβολής δικαιολογητικών για την ένταξη του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών. (Εισηγ.

Δήμαρχος κ. Μαλλίνης Ιωάννης).

3. Λήψη απόφασης περί αποδοχής της υποβολής αίτησης χρηματοδότησης του Δήμου Σιθωνίας για την Πράξη με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού Δήμου Σιθωνίας για τηναναβάθμιση των ικανοτήτων πρόληψης και ανταπόκρισης έναντι φυσικών κινδύνων» στο πρόγραμμα ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. (Εισηγ. Δήμαρχος κ. Μαλλίνης Ιωάννης).

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και την συγκρότηση τριμελούς επιτροπής διερεύνησης τιμών για την τεκμηρίωση του προϋπολογισμού της πρότασης χρηματοδότησης που θα υποβληθεί στα πλαίσια της πρόσκλησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των ικανοτήτων παρακολούθησης, πρόληψηςκαι ανταπόκρισης έναντι φυσικών κινδύνων», στο πλαίσιο της υποβολής αίτησης χρηματοδότησης του Δήμου Σιθωνίας για την Πράξη με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού Δήμου Σιθωνίας για την αναβάθμιση των ικανοτήτων πρόληψης και ανταπόκρισης έναντι φυσικών κινδύνων» στο πρόγραμμα ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Εισηγ. Δήμαρχος κ. Μαλλίνης Ιωάννης).

5. Έγκριση του υπ’αριθ. 3/2024 πρακτικού της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (αρ. απόφασης 3/2024) (Εισηγ. κα Πατσουράκου Όλγα).

6. Αίτηση ιδιώτη για χορήγηση άδειας στιγμιαίας χρήσης εισόδου-εξόδου σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (απόφ.66-2023 Δ.Κ. Νικήτης) (Εισηγ. κα Χατζηχαρίτωνος Αικατερίνη).

7. Απαλλαγή υπολόγου εντάλματος προπληρωμής ΔΕΔΔΗΕ (Εισηγ. κα Πατσουράκου Όλγα).

8. Ορισμός συμβολαιογράφου για την σύνταξη της 1ης πρόσθετης πράξης επί του υπ’αρ. 13566/13-07-2022 δανειστικού συμβολαίου ( Εισηγ. κ. Ληστής Θεόδωρος).

9. Εντολή μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα (Εισηγ. Δήμαρχος κ. Μαλλίνης Ιωάννης).

10. Αίτημα για καθορισμό αποζημίωσης μελών για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής ( Εισηγ. κ. Ληστής Θεόδωρος).

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

 Δήμαρχος

Μαλλίνης Ιωάννης