24.4.24

ΕΠΣΧ : Πραγματοποιήθηκε το Επιμορφωτικό σεμινάριο ψυχολογίας με θέμα: ” Κλειδιά καλής συνεργασίας των προπονητών με αθλητές και γονείς ”


 Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Πολυγύρου το επιμορφωτικό σεμινάριο ψυχολογίας με θέμα: ” Κλειδιά καλής συνεργασίας των προπονητών με αθλητές και γονείς ”.

Εισηγητής ήταν ο κ. Υφαντίδης Αχιλλέας, ψυχολόγος-επικοινωνιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης των σχολών προπονητών UEFA της ΕΠΟ.

Ο  κ. Υφαντίδης αναφέρθηκε και ανέλυσε με παραδείγματα τους τρόπους διαχείρισης, συμπεριφοράς και στάσης των προπονητών προς τα παιδιά αλλά και τους γονείς.

Η συμμετοχή των προπονητών κατά την διάρκεια του σεμιναρίου έδωσε αμεσότητα, ζωντάνια και παραστατικότητα κάνοντας την διάλεξη πολύ ενδιαφέρουσα.



Στο τέλος της εσπερίδας ακολούθησε διαλογική συζήτηση δίνοντας λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Υφαντίδη για την εξαιρετική ομιλία και τους προπονητές για το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξαν.



https://epshalkidikis.gr/