5.4.24

Δήμος Πολυγυρου :Εξήντα εφτά θέσεις εργασίας για ανέργους 55 ετών και άνω στο πλαίσιο του προγράμματος της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ)

 


Ευκαιρία στην απασχόληση ανέργων μεγαλύτερης ηλικίας δίνει ο Δήμος Πολυγύρου στο πλαίσιο του προγράμματος της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), που στοχεύει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης για άνεργους ηλικίας 55 και άνω   (σ. και οι νεοι επιστήμονες χωρις εργασία?)

Για τον Δήμο Πολυγύρου εγκρίθηκαν 67 θέσεις με τις παρακάτω ειδικότητες:

1 Γεωπόνος φυτικής παραγωγής TE

1 Πολιτικός μηχανικός TE

1 Ηθοποιός ΔΕ

1 Υπάλληλος γραφείου ΠΕ

1 Υπάλληλος γραφείου ΤΕ

6 Υπάλληλοι γραφείου ΔΕ

1 Προσωπικό εστίασης ΥΕ

4 Υδραυλικούς ΥΕ

2 Ηλεκτρολόγους ΔΕ

1 Οδηγός απορριμματοφόρου ΔΕ

1 Χειριστής δασοκομικών μηχανημάτων και εξοπλισμού ΔΕ

5 Εργάτες κήπου ΥΕ

12 Εργάτες οικοδομών ΥΕ

30 Εργάτες αποκομιδής απορριμάτων ΥΕ

«Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας είναι αυτό της υποστελέχωσης των υπηρεσιών. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος στηρίζουμε τους ανέργους, που είναι κοντά στη σύνταξη και ταυτόχρονα συμβάλλουμε στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών, για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία τους”, τονίζει ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ.


Οι ωφελούμενοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Ψηφιακό μητρώο ανέργων των Υπηρεσιών της ΔΥΠΑ, ηλικίας 55 ετών και άνω, κατά την υπόδειξή τους από το αρμόδιο ΚΠΑ2 και μέχρι την πρόσληψή τους.


Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους δώδεκα μήνες με δυνατότητα επέκτασης για άλλους δώδεκα μήνες.


Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι μπορούν να επικοινωνούν με εργασιακό σύμβουλο του ΚΠΑ2 Πολυγύρου για τις προϋποθέσεις ένταξης, στα τηλέφωνα 2371022369,2371024875 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου kpapoligiros@dypa.gov.gr .


https://polygyros.gr/