7.4.24

ΔΗΜΟΣ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ :Σήμερα 7/4/24 3ος Αγώνας δρόμου Γίνε Specialistas

 


ΔΗΜΟΣ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Σήμερα ο 3ος Αγώνας δρόμου Γίνε Specialistas

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε! Ραντεβού στην κεντρική πλατεία των Ν. Μουδανιών!
Ώρα προσέλευσης: 10.30 π.μ.
Εκκίνηση 1.000 μ.: 11.00 π.μ.


Εκκίνηση .6.000 μ.: 11.30 π.μ.
Τον ρυθμό θα δώσουν και πάλι με τα τύμπανά τους οι PARANAUE , ενώ με τις μουσικές επιλογές τους θα μας ξεσηκώσουν οι DJ BARBIS KAI STAMPAS. Μαζί μας ο γνωστός ΥouΤuber Panos Dent δίνοντας με τον δικό του τρόπο «ώθηση» σε όλα τα παιδιά, πριν ξεκινήσουν τον αγώνα τους
Μετάλλιο θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες μετά τον τερματισμό. Στην κεντρική πλατεία θα υπάρχουν δύο σπιτάκια για να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους, άνδρες και γυναίκες, των 6️⃣0️⃣0️⃣0️⃣
μ., ενώ θα δοθεί και συλλεκτικό καπελάκι των 🅢🅟🅔🅒🅘🅐🅛🅘🅢🅣🅐🅢 στην πολυπληθέστερη ομάδα
❗
Κι επειδή στόχος δεν είναι η αγωνιστική επίδοση αλλά η συμμετοχικότητα και η συμπερίληψη, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να δοθούν δώρα στους συμμετέχοντες με κλήρωση. Έτσι θα κληρωθούν δύο (2) τηλεοράσεις, 42 ιντσών, για τους συμμετέχοντες στα 6️⃣
.
0️⃣0️⃣0️⃣
μ., καθώς και ένα τριήμερο ταξίδι για ένα άτομο, προσφορά των επιχειρήσεων: Ηλεκτρικών Ειδών ΤΖΗΡΙΝΗΣ και Τουριστικό Πρακτορείο Travel Pro αντίστοιχα. Για τα παιδιά θα κληρωθούν 2 smart watch, προσφορά της επιχείρησης ΤΖΗΡΙΝΗ και προϊόντα του Creatorshop.gr από τον PANO DENT.
Ιατρική υποστήριξη θα υπάρχει καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα από το Κεντρο Υγειας Μουδανιων, καθώς και παροχή πρώτων βοηθειών από τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Χαλκιδικής.
Επίσης, θα υπάρχουν σταθμοί με μπουκαλάκια νερό στην πλατεία, στο ύψος του καταστήματος Stone και στο πρώην CONCHA.
Σε όλους τους μαθητές θα προσφερθούν κρουασάν στον τερματισμό.
Ο αποκλεισμός των οδών θα γίνει στις 9.30 με βάση τα μέτρα της Τροχαίας Ν. Μουδανιών. Έτσι για διευκόλυνσή σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να σταθμεύσετε, στον διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης επί της Λεωφόρου Δημάρχου Δαμιανού Ιορδανίδη (πρώην Ελευθερίας), πλησίον του σούπερ μάρκετ Μασούτη, καθώς και από την άλλη είσοδο της πόλης, στον αύλειο χώρο του ΓΕΛ, που θα είναι ανοιχτός από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Για ο,τιδήποτε χρειαστείτε, μπορείτε να απευθύνεστε στους εθελοντές που θα υπάρχουν σε όλη τη διαδρομή με πορτοκαλί μπλούζες, καθώς και στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, που θα βρίσκονται στη διάθεσή σας (θα το αναγράφουν σε ειδικό αυτοκόλλητο).
⃣Τέλος, για να φτάσει η φωνή των 🅢🅟🅔🅒🅘🅐🅛🅘🅢🅣🅐🅢 ΠΑΝΤΟΥ, σας καλούμε να κάνετε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα hashtags:
Είμαστε έτοιμοι