1.9.20

Πρόσκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των σωματείων μελών της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. (27-9-20)-Αποχωρεί ο Πρ. Θανάσης Χρ.Μάντσιος

Μετά την κατάθεση των παραιτήσεων του Προέδρου Θανάση Μάντσιου και

τα μελών  του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. στη γραμματεία του γραφείο το Δ.Σ.  στην συνεδρίαση του στις 1 Σεπτεμβρίου 2020 και σύμφωνα με τα άρθρα 27 του καταστατικού της και 14 του Ν. 2725/1999 προσκάλεσε  τους κ.κ .Αντιπροσώπους όλων των σωματείων μελών της ‘Ενωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, σε ‘Εκτακτη Γενική Συνέλευση.
Η Γενική Συνέλευση oρίζεται την Κυριακή 27/9/20 , ώρα 18.00 στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. (1ος όροφος Καπή Ν.Μουδανιών) στην οποία θα θεωρηθεί ότι δεν υπήρξε απαρτία.
Η επαναληπτική ‘Εκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28/9/2020 ώρα 18.00 και στον ίδιο χώρο ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων σωματείων

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
2. ‘Εκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής που αφορά τον οικονομικό απολογισμό του χρονικού διαστήματος 1/1/20 έως 31/7/2020.
3. Απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων απερχόμενης Διοίκησης, απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ.
4. Αρχαιρεσίες : Εκλογή Τακτικών μελών του Δ.Σ.
Εκλογή Αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ.
Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

ΣΗΜΕΙΩΣH:
Κάθε σωματείο ορίζει για την Γενική Συνέλευση έναν αντιπρόσωπο και έναν αναπληρωτή του με απόφαση του Δ.Σ. του.
Με την κατάθεση σχετικού εγγράφου του Δ.Σ., νομιμοποιείται ο αντιπρόσωπος έναντι της ‘Ενωσης.
Ανάκληση της πληρεξουσιότητας είναι δυνατή με την κατάθεση νεώτερου εγγράφου του Δ.Σ. το οποίο θα ανακαλεί το προηγούμενο και θα ορίζει νέο αντιπρόσωπο και τον αναπληρωτή του.
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ανάκληση γενομένου διορισμού είναι δυνατή μόνο απ’ τον Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. του Σωματείου – Μέλους με προσωπική παρουσία στη Γ.Σ. και κατάθεση αντιγράφου της ανακλητικής απόφασης του Δ.Σ. και διορισμού αυτών ως αντιπροσώπων.
Οι υποψηφιότητες για μέλη του Δ.Σ. της ‘Ενωσης, πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Δευτέρα 19/9/2020 ώρα 18.00. Το κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να προτείνει με έγγραφο του την υποψηφιόττα ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού από τα τακτικά μέλη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.Χ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘ. ΧΡ. ΜΑΝΤΣΙΟΣ    ΕΜ. ΚΑΤΣΑΒΑΒΑΚΗΣ
 
 
26 Αυγούστου στις 11:53 μ.μ.
  · 

Σήμερα εγώ και οι συνεργάτες μου , τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. καταθέσαμε τις παραιτήσεις μας στη γραμματεία του γραφείου μας. Θεωρήσαμε πως ο χρόνος στη θέση των πλοηγών στο τιμόνι της χαλκιδικιώτικης καλαθοσφαίρισης ήταν αρκετός και ότι έπρεπε να υπάρξει αλλαγή . Κάθε αλλαγή μόνο καλό μπορεί να επιφέρει και είμαι σίγουρος πως το διάδοχο Δ.Σ του μπάσκετ της Χαλκιδικής, που θα προκύψει από τις εκλογές, θα ανεβάσει ακόμη ψηλότερα το επίπεδο του αθλήματος .
Εγώ με τη σειρά μου θα παραμείνω απλός στρατιώτης στις τάξεις του σωματείου που υπήρξα αθλητής και πρωτοξεκίνησα ως παράγοντας . Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές-τριες , τους προπονητές , τους παράγοντες αλλά και τους συναδέλφους των άλλων ενώσεων που συνεργαστήκαμε κατά τη διάρκεια της προεδρικής μου θητείας καθώς και τις προσωπικότητες του αθλήματος που είχα την τιμή να τις γνωρίσω αλλά και να δουλέψω μαζί τους .
Με τιμή
Αθανάσιος Χρ. Μάντσιος