23.5.22

Εγκαινιάσθηκε το έργο Αγροτικής Οδοποιίας , που συνδέει τους οικισμούς Διονυσίου και Πορταριάς Χαλκιδικής (23/5/22)

 


Εγκαινιάσθηκε σήμερα 23/5/22, από τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, του Δημάρχου Νέας Προποντίδας κ. Μανώλη Καρρά και του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Χαλκιδικής κ. Γιάννη Γιώργου, η ολοκλήρωση του έργου Αγροτικής Οδοποιίας , που συνδέει τους οικισμούς Διονυσίου και Πορταριάς.


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χρηματοδότησε την υλοποίηση του έργου “Οδοποιία Αγροτικής Οδού από Κοινότητα Διονυσίου έως Κοινότητα Πορταριάς” μέσω του προγράμματος “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020”, προϋπολογισμού μελέτης 300.000 €.
Πρόκειται για τον εκσυγχρονισμό και την ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού με κατάλληλη σήμανση και ασφάλεια για τους χρήστες, συνολικού μήκους 1.150 μ. περίπου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ελληνικών τεχνικών προδιαγραφών.
Το έργο περαιώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, δόθηκε σε χρήση και λειτουργεί κανονικά.
Στην πολύ καλή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους τόσο ο κ. Τζιτζικώστας, όσο και ο κ. Καρράς. Υπογράμμισαν χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για μία συνεργασία που φέρει σημαντικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.