31.5.22

Δήμος Σιθωνίας : Ανακοίνωση πρόσληψης 42 ατόμων με εργασία ορισμένου χρόνου ( οδηγοί,χειριστές, τεχνικοί, συνοδοί απορριματοφόρων)


Υπ΄αριθμ.ΣΟΧ1/7537/27-05-2022 προκήρυξη, που αφορά πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Σιθωνίας.

 Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Τετάρτη 01/06/2022 εως και Παρασκευή 10/06/2022.


ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

101  ΔΕ 29 ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 5 μήνες ATOMA 10

102  ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΟΡΤΩΤΗ 8 μήνες 2  άτομα

103 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΦΟΡΤΩΤΗ ΕΣΚΑΦΕΑ 8 μήνες 1 άτομο

104  ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ 8 μήνες 2 άτομα

105 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ 5 μήνες 1

106 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ 5 μήνες 2

107 ΥΕ ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ 4 μήνες 24


 ΠΙΝΑΚΑΣ Β ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης)  

101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 Όπως αυτά αναλυτικά αναγράφονται στην αριθμ. ΣΟΧ 1/2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ η οποία αναρτημένη βρίσκεται Α) στο δημοτικό κατάστημα και τις κοινότητες του Δήμου Σιθωνίας Β)  στο δικτυακό τόπο του Δήμου Σιθωνίας (www.dimossithonias.gr)  καθώς και Γ) στο πρόγραμμα  ΔΙΑΥΓΕΙΑ.  

 


Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και με απαιτούμενα προσόντα όπως αυτά αναλυτικά αναγράφονται στην ανακοίνωση.


Ως βαθμολογούμενη εμπειρία για τους παρακάτω κωδικούς θέσεων νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων όπως αυτά αναλυτικά αναγράφονται στην ανακοίνωση.


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, εντυπο ασεπ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημαρχείο  Σιθωνίας, Τ.Κ.  630 88 Νικήτη, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία υπόψιν κ. Σβούκη Ελισάβετ (τηλ. επικοινωνίας: 23753/ 50100- 50101-50102 – 50117 – 50118 – 50149).


Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα του Δήμου Σιθωνίας καθώς και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Σιθωνίας (www.dimossithonias.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες, ήτοι από Τετάρτη 01/06/2022 εως και Παρασκευή 10/06/2022.


Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.


Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) Στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο δικτυακό τόπο του Δήμου Σιθωνίας (www.dimossithonias.gr), β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες Έντυπα –Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.


Κατάταξη υποψηφίων


Αφού η υπηρεσία μας επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, τους κατατάσσει σε πίνακες κατά κατηγορία, κλάδο ή ειδικότητα και κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, βάσει των κριτηρίων του νόμου (όπως αναλυτικά αναφέρονται στο Παράρτημα της Ανακοίνωσης). Όπως αυτά αναλυτικά αναγράφονται στην αριθμ. ΣΟΧ 1/2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ η οποία αναρτημένη βρίσκεται Α)  στο κατάστημα του και τις κοινότητες του Δήμου Σιθωνίας Β)  στο δικτυακό τόπο του Δήμου Σιθωνίας (www.dimossithonias.gr)  καθώς και Γ) στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.


Πρόσληψη


Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Όπως αναλυτικά αναγράφονται στην αριθμ. ΣΟΧ 1/2022 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ η οποία αναρτημένη βρίσκεται Α) της στο κατάστημα του και τις κοινότητες του Δήμου Σιθωνίας Β)  στο δικτυακό τόπο του Δήμου Σιθωνίας (www.dimossithonias.gr)  καθώς και Γ) στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.


ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ της Ανακοίνωσης αποτελεί και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «10-06-2021», το οποίο περιλαμβάνει: i) Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία επιλογής και ii) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης- υπεύθυνης δήλωσης με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ, σε συνδυασμό με επισημάνσεις σχετικά με τα προσόντα και τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων σύμφωνα με τις ισχύουσες κανονιστικές ρυθμίσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Παράρτημα αυτό μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται και για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή: Κεντρική σελίδα – Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ


 


Ο Δήμαρχος


Ντέμπλας Κυπαρίσσης