13.3.23

14ος ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα “Θ. Σταμόπουλος”(21χιλ) 3ος ο Χαλκιδικιώτης Παπαδημητρίου Αντώνης με συμμετοχή 1568 αθλητών (12/3/23)

 


Κάθε Μάρτιο, ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων, διοργανώνει τον Αγώνα Δρόμου  21K Challenge Καλαμπάκα-Τρίκαλα, στη μνήμη του δρομέα και ιδρυτικού μέλους Θανάση Σταμόπουλο.  Η διαδρομή ξεκινά από την πόλη της Καλαμπάκας,  και τερματίζει στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.

Πρώτος τερμάτισε στην διαδρομή 21 χιλ με συμμετοχή 1568 αθλητών ο  Κώστας Σταμούλης, δεύτερος ο αδελφός του Νίκος  του ΓΑΣ Αγρινίου, της Saucony  και τρίτος ο

Χαλκιδικιώτης Παπαδημητρίου Αντώνιος ( καταγωγή από Νικήτη ,Ορμύλια) του Σ.Δ.Υ. Χαλκιδικής/Α.Σ. ΑΡΗΣ



Στον αγώνα  5 χιλ με συμμετοχή 1067 δρομέων 1ος ο  Αναγνώστου Μάριος



Ο Αντώνης Παπαδημητρίου έγραψε στο facebook
Συνήθως γράφω λόγια μέσα από την καρδιά μου, έτσι όπως μου βγαίνουν και έτσι όπως νιώθω.
Για πολλούς από εμάς ο αθλητισμός είναι ένα μεγάλο κομμάτι στην ζωή μας .
Έτσι μέσα από αυτό χτίζεις τον ίδιο σου τον χαρακτήρα, μαθαίνεις να γίνεσαι ταπεινός να εκτιμας το καθετί,να δημιουργείς σχέσεις, φιλίες,να δυναμώνεις τον ίδιο σου το εαυτό και να μπορείς με αισιοδοξία, χαμόγελο και αυτοπεποίθηση να στέκεσαι δυνατός στις δυσκολίες της ζωής.
Σημασία δεν έχει η επίδοση, αυτό είναι ένας μόνο αριθμός αλλά ότι για ακόμη μία φορά βρέθηκες δυνατός στον τερματισμό και προσπάθησες για το καλύτερο.
Αρχικά θα ήθελα να αφιερώσω την προσπάθεια μου στους αδικοχαμένους του ατυχήματος στα Τέμπη , και μετέπειτα σε όλους τους υποστηρικτές που είναι δίπλα μου σε όλη την διάρκεια αυτού του όμορφου ταξιδιού.