20.3.23

Την υποψηφιότητα για τον Δήμο Σιθωνίας, ανακοίνωσε και επίσημα στη Νικήτη ο Γιάννης Τζίτζιος 19-3-23

 


Την υποψηφιότητα για τον Δήμο Σιθωνίας, ανακοίνωσε και επίσημα, σε μια μεγάλη συγκέντρωση συγχωριανών και φίλων του στη Νικήτη ο τ.Δήμαρχος Γιάννης Τζίτζιος στην αίθουσα του ΕΠΑΛ Νικήτης 19-3-23

Γιάννης Τζίτζιος : Μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα εξήγησα τους λόγους που με ώθησαν να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ξεκαθάρισα ότι είμαι αποφασισμένος να μην επιτρέψω να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος από την υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων, από την πρόοδο και από την προκοπή του Δήμου Σιθωνίας.

«Ήταν απαίτηση των συνδημοτών μου απ’ όλα τα χωριά που με πίεζαν καθημερινά να κάνω ακόμα μία προσπάθεια και να κατέβω στις εκλογές. Να δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία στην περιοχή μας και να ωθήσουμε νέους και μορφωμένους ανθρώπους να ασχοληθούν με την Αυτοδιοίκηση.
Μαζί με φίλους και συνεργάτες που έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, αλλά κυρίως με νεότερους που μοιράζονται την ίδια διάθεση συμμετοχής, αφήνουμε πίσω τη στασιμότητα, την ανευθυνότητα, τα ψέματα και τη λασπολογία και κοιτάμε το μέλλον του τόπου μας σε μια νέα πορεία προόδου και δημιουργίας» ανέφερα μεταξύ άλλων.