20.3.23

Η παράταξή "ΌΡΑΜΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" και αξιωματική Αντιπολίτευση στον Δήμο Σιθωνίας,αποφάσισε να στηρίξει το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Ιωάννη Μαλλινη.

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες -Συμπολιτισσες
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση με σοβαρά διακυβευματα για τον τόπο μας.
Η παράταξή μας "ΌΡΑΜΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" και αξιωματική Αντιπολίτευση στον Δήμο Σιθωνίας,αποφάσισε να στηρίξει το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Ιωάννη Μαλλινη.
Είναι ένα ψηφοδέλτιο ανεξάρτητο-διευρυμενο, ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό και την ορμή.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η συμμετοχή μας στο ψηφοδέλτιο και αργότερα στην Διοίκηση του Δήμου δεν θα είναι ούτε τυπική ούτε ουδέτερη.
Επιδίωξη μας θα είναι να καθορίσουμε σε μεγάλο βαθμό την επόμενη μέρα του Δήμου και των Δημοτών.
Χρειαζόμαστε έναν Δήμο με διαφάνεια, έναν Δήμο που θα λογοδοτεί σε όλα τα επίπεδα, έναν Δήμο που θα προγραμματίζει τα έργα του Δημοκρατικά.
Θέλουμε έναν Δήμο που θα προστατεύσει τις θάλασσες μας, τους Αιγιαλούς μας, τα Λιμάνια μας,την Δημόσια και Δημοτική περιουσία, έναν Δήμο που θα περιορίσει τα ανοιχτά περιβαλλοντικά μέτωπα.
Φίλες και φίλοι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Ιωάννης Μαλλινης χωρίς να περιμένουμε προσωπικά ανταλλάγματα, χωρίς να εκπροσωπούμε περίεργα συμφέροντα προσδοκώντας την στήριξη σας,που θα είναι η απάντηση στην τοξικότητα στην αδιαφάνεια και στην διαφθορά.