26.5.20

Δωρεά της Τυροκομικής Επιχείρησης "ΒΑΛΜΑΣ Ο.Ε" φορητών αναπνευστήρων στο Γεν.Νοσ. Χαλκιδικής

Eυχαριστήρια επιστολή του Γενικού Νοσοκομείου  Χαλκιδικής  για την Τυροκομική Επιχείρηση "ΒΑΛΜΑΣ Ο.Ε"
Εκ μέρους του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, του Ιατρικού,  Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού,  θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη και τις πιο θερμές ευχαριστίες για την δωρεά
πέντε (5) φορητών αναπνευστήρων πίεσης-όγκου Astral 150, του κατασκευαστικού οίκου RESMED Αυστραλίας, και πέντε (5) τροχήλατες βάσεις για αναπνευστήρα Astral, συνολικής αξίας (36.385,00) ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., για  αντιμετώπιση της πανδημίας του  κορωνοϊού  COVID-19.

 Μια δωρεά, που στις δύσκολες εποχές που ζούμε για τον τόπο, αποτελεί για ακόμη μια φορά μια έμπρακτη απόδειξη στο ανθρωπιστικό όραμα της Επιχείρησης , στην προάσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας. 
 Με αυτή τη δωρεά δίνεται η δυνατότητα τεράστιας ποιοτικής αναβάθμισης της Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου μας, με αποτέλεσμα όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν πρόσβαση σε μια αναβαθμισμένη υγεία, σε μια υγεία που τους αξίζει. 
 Ευελπιστούμε σε επέκταση της συνεργασίας μας και σε άλλους τομείς του Νοσοκομείου, τόσο σε διαγνωστικό, όσο κυρίως σε θεραπευτικό πεδίο.
Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!
Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε  από καρδιάς!



Με εκτίμηση
  
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 
του Γ.Ν. Χαλκιδικής    
  
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΔΕΔΕΛΟΥΔΗΣ