29.1.21

ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 3Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΤΟΥΣ 2021 ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ 3 /2/ 2021

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της, σε τακτική συνεδρίαση, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 13:30 μ.μ.
Τα θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων είναι τα κάτωθι:

1.    «Έγκριση  πρακτικού κατακύρωσης αναδόχου για την Προμήθεια Γάλακτος έτους 2021 για τους απασχολούμενους στον Δήμου Σιθωνίας και το Ν.Π.Δ.Δ. αυτού Η Αλληλεγγύη».


2.    Έγκριση πρακτικού για τον έλεγχο των δικαιολογητικών κατακύρωσης αναδόχου για την κατασκευή του έργου   «Επισκευή-Συντήρηση Κτιρίου Γυμνάσιου–Λυκείου Αγίου Νικολάου Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής».

3.    Έγκριση πρακτικού ΙΙ αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια  με τίτλο «Προμήθεια Καυσίμων & Λιπαντικών Δήμου Σιθωνίας και των Νομικών του Προσώπων έτους 2021».

4.    Έγκριση πρακτικού ΙΙ αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την εκτέλεση της εργασίας «Λειτουργία - Συντήρηση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων & Αντλιοστασίων Αποχετευτικών Δικτύων, του Δήμου Σιθωνίας».

5.    Αποδοχή των όρων και ποσού χρηματοδότησης  για την ένταξη του έργου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

6.    Υποβολή πρότασης στην πρόσκληση ΑΤ 12 (Ηλεκτροκίνηση).

7.    Σύσταση Επιτροπής.

8.    Έγκριση της υπ’ αριθ. 5/2021 απόφασης του Δ.Σ. της Α.Ε. «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΡΩΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»  με θέμα «1η υποχρεωτική αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2021».

9.    Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της 79/2020 απόφασης Συμβουλίου Κοινότητας Νικήτης (Αιτήσεις Παπαχρήστου Ευάγγελου και Παπαχρήστου Φωτεινής).

10.    Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της 81/2020 απόφασης Συμβουλίου Κοινότητας Νικήτης (Αίτηση Ζαφειρούδη Δημητρίου).

11.    Αιτήσεις υπαλλήλων για πάγιες και διαρκείς ανάγκες.


                                                   

  Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

                                 Ντέμπλας Κυπαρίσσης