24.10.22

Εθελοντές Ανανήπτες Δήμου Πολυγύρου - Ευχαριστήριο για την εκδήλωση ενημέρωση 'για καλό σκοπό' 23/10/22

 


Ενώσαμε εχθές23/10/22 τις δυνάμεις μας με τον απίστευτο Σύλλογο Γυναικών Πολυγύρου σε μια ξεχωριστή βραδιά! Το ευχαριστώ είναι λίγο για όσα έχουν κάνει αυτές οι απίστευτες γυναίκες για εμάς & την προσπάθειά μας! 

Ευχαριστούμε επίσης ιδιαιτέρως τους ομιλητές, κ. Μάριο Πυρπασόπουλο & κ. Αναστάσιο Σαμαρά, που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που για μια βραδιά "Γίνατε ένας/μια από εμάς" συμβάλλοντας με την ενεργό συμμετοχή σας στην τοποθέτηση ενός απινιδωτή στην μεγαλύτερη σχολική μονάδα του Πολύγυρου! Χωρίς την στήριξή σας τίποτα δεν θα είχε νόημα! 

 Ο στόχος επιτευχθεί και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να ξανασυναντηθούμε με τον μοναδικό Σύλλογο Γυναικών  

Εις το επανιδείν λοιπόν!



Εθελοντές Ανανήπτες Δήμου Πολυγύρου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι ο σύλλογός μας συνεχίζοντας την κοινωνική του δράση χθες σε συνεργασία με τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΝΑΝΗΠΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ πραγματοποίησε "Μια εκδήλωση για καλό σκοπό"!!!
Στόχος;;; Να προσφέρουμε όλοι μαζί έναν απινιδωτή στον τόπο μας στηρίζοντας το έργο των Εθελοντών Ανανιπτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν άμεσα περιστατικά καρδιοαναπνευστικής ανακοπής.
Με την εθελοντική τους προσφορά ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας των συνανθρώπων μας και αποτελούν παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης!!!
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!!!
Με την μεγάλη συμμετοχή όλων ο σύλλογός μας σε λίγες ημέρες θα προσφέρει έναν ΑΠΙΝΙΔΩΤΉ στο Γυμνάσιο και Λύκειο Πολυγύρου!!
Στην διάρκεια της βραδιάς ανακοινώσαμε και την δωρεά ενός Απινιδωτή της οικογένειας ΠΡΟΚΌΠΗ ΚΟΥΣΙΔΗ & ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΊΟΥ προς τους Εθελοντές Ανανίπτες γιατί όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει ελπίδα!!
Ευχαριστούμε θερμά τον Γιατρό Παθολόγο κ. ΜΆΡΙΟ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟ και τον κ. ΑΝΑΣΤΆΣΙΟ ΣΑΜΑΡΆ μέλος του Δ. Σ. του Ανθρωπιστικού Συλλόγου "Kids Save Lives Τα παιδιά Σώζουν Ζωές" βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης μας. Ευχαριστούμε θερμά τους φορείς του τόπου μας που ήταν κοντά μας την κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Περιφερειακή Σύμβουλο Χαλκιδικής,τον κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΓΓΊΛΑ Αντιδήμαρχο Πολυγύρου τον κ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΕΔΕΛΟΥΔΗ Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής,τον κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΣΙΟ Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ελλάδος, την κα ΜΑΡΙΑ ΑΒΕΡΗ Δημοτική Σύμβουλο, τον κ. ΝΙΚΉΤΑ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δ. Πολυγύρου την κα ΖΑΦΕΙΡΟΎΛΑ ΜΥΛΩΝΑ Εκπαιδευτικός - Νομικός-Συγγραφέας πρώην Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής, την κα ΈΦΗ ΚΕΛΙΑΦΆΝΟΥ Ειδική Σύμβουλο Κοινωνικών Δράσεων Δ. Πολυγύρου τους αγαπημένους συλλόγους που στηρίζουν πάντα τις εκδηλώσεις μας,
τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής, τον Σύλλογο Τεχνών Γαλάτιστας, τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χαλκιδικής "Η ΑΓΑΠΗ" που προσέφεραν τρεις υπέροχους πίνακες για την λαχειοφόρο μας.
Ευχαριστούμε το μουσικό σχήμα black & White για Την όμορφη μουσική κάλυψη της βραδιάς, το Restaurant "ΈΞΙ ΒΡΎΣΕΣ" για την συνεργασία και φυσικά όλους και όλες εσάς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που όλοι μαζί αγκαλιάσαμε αυτό τον Ιερό σκοπό γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ όλα!!!
Οι ελπίδες ενώνονται με τις ιδέες και γίνονται πράξη!!!!
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!
Το Δ. Σ.
Katerina Zografou, Ιωάννης Σιμώνης ΔΕ Ανθεμούντα και 129 ακόμη
4 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση