15.10.22

Προσπάθεια συγκρότησης νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Σθωνίας

 


Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια στη Σιθωνία. 

Το τελευταίο διάστημα στην Σιθωνία Χαλκιδικής πραγματοποιείται μια μεγάλη και οργανωμένη προσπάθεια για την συγκρότηση νέας δημοτικής αρχής που πρωταρχικό στόχο θα έχει την συσπείρωση όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών κατοίκων Σιθωνίας. 

Συντονιστής της προσπάθειας αυτής είναι ο κ. Κουτλιάνης Γεώργιος, οικονομολόγος που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού. 

Η κίνηση δηλώνει πως το πραγματικό δίλημμα αυτών των εκλογών είναι τι επιλέγουμε. Επιλέγουμε την συνέχεια αυτού που ζούμε ή την προοδευτική και δημοκρατική ανατροπή του. Εμείς απαντάμε καθαρά δεν μπορούμε, δεν αντέχουμε να συνεχίσουμε έτσι. 

Η αλλαγή πορείας, η προοδευτική ανατροπή, έχει γίνει πια όρος επιβίωσης και για την Σιθωνία μας και για την αυτοδιοίκηση. Αφορά την ίδια την ζωή μας. Μια απλή διαδοχή προσώπων χωρίς να νικήσουμε τις παρελθοντικές πολιτικές επιλογές και νοοτροπίες δεν θα φέρει την ανατροπή. 

Οι απερχόμενοι έχουν εμπειρία διαχείρισης μίας καθεστωτικής και πελατειακής αυτοδιοίκησης καθώς έχουν θητεύσει σε ένα παλαιοκομματικό, δίχως ουσιαστική συμμετοχή του πολίτη σύστημα. Έχουν θητεύσει σε ένα σύστημα που καταρρέει και απέρχεται.

Γεώργιος Κουτλιάνης