25.10.22

Ο Σ.Δ.Π.Χαλκιδικής για την διπλή παρουσία μελών του (Β.Ράπτη & Ν.Πασσαλή) στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Διαιτητών Ποδοσφαίρου΄.

 


Είναι μεγάλη τιμή για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής η διπλή παρουσία στο  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας -ΟΔΠΕ ως Ά Αντιπροέδρου του προέδρου του ΣΔΠ Χαλκιδικής Βασίλη Ράπτη  
και ως Εφόρου γραφείων & Λέσχης του Νίκου Πασσαλή Γενικού Γραμματέα του ΣΔΠ Χαλκιδικής !

 Η νέα Διοίκηση της Ένωσης Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας -ΟΔΠΕ ! 

Πρόεδρος  Σπανέας Γιώργος  ΣΔΠ Αθηνών , Ά Αντιπρόεδρος Ράπτης Βασίλης ΣΔΠ Χαλκιδικής ,

 Β' Αντιπρόεδρος Τσιμικλής Γιώργος ΣΔΠ Μεσσηνίας  , Γενικός Γραμματέας Ντάφλος Ηλίας ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής, 

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημόπουλος Βαγγέλης ΣΔΠ Δυτικής Αττικής,

 Ταμίας Λιόλιος Σπύρος ΣΔΠ Πειραιά και Έφορος Γραφείων & Λέσχης Πασσαλής Νικόλαος ΣΔΠ Χαλκιδικής !

 Σ.Δ.Π.Χαλκιδικής

Πάμε Όλοι Μαζί οι Σύνδεσμοι Διαιτητών της χώρας Λειτουργικά και Ουσιαστικά στις Εκλογές της 13ης Νοεμβρίου 2022 ! Υγεία !
Συνεχίζουμε Ακάθεκτοι και Είμαστε Δυναμικά παρόντες στις Εκλογές Εκπροσώπησα με επιτυχία τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής με την ιδιότητα του προέδρου στη Γενική Συνέλευση των Συνδέσμων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 στην Αθήνα ,Με Θέσεις ,Απόψεις , Προτάσεις Εισηγήσεις , Επιχειρήματα , Παρεμβάσεις ! Επιβάλλεται λοιπόν να Σταθούμε ΌΛΟΙ μας στο ύψος των περιστάσεων Ενωμένοι οι Διαιτητές μπροστά στις Απαιτήσεις του Σύγχρονου Ποδοσφαίρου και Είναι Ώριμο πλέον το Κλίμα και οι Συνθήκες να Οδηγήσουμε Συντεταγμένα την Ένωση Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας -ΟΔΠΕ στους κόλπους της ΕΠΟ ως Ισότιμο Μέλος με Όλες τις Άλλες Ποδοσφαιρικές Ενώσεις προς Όφελος του Ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Διαιτησίας Αλλά και στην Καταξίωση του Έλληνα Διαιτητή Αλλά και στη Θεσμική Ύπαρξη και Λειτουργία των Συνδέσμων Διαιτητών της χώρας ! Όλοι οι Διαιτητές της χώρας να Αγκαλιάσουμε την Μια και Μοναδική και Νόμιμη Ένωση Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας -ΟΔΠΕ και Όπως απάντησε σε Ερώτησή μου και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος στην παρουσία του στην Pella.tv Πως βάσει του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου 2725/99 Αλλά και του Καταστατικού της ΕΠΟ Είμαστε η Μόνη και Μοναδική Επίσημη & Νόμιμη Ένωση Διαιτητών !
Συγχαρητήρια
στους Συνδέσμους Διαιτητών που παραβρέθηκαν για την Εκπληκτική , Λειτουργική και Ουσιαστική τους παρουσία καθώς και στον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης φίλο Αχιλλέα Τσιργούλα ΣΔΠ Θεσσαλίας με γραμματείς Γούκο ΣΔΠ Ηπείρου & Μιχάλη Βοσκάκη ΣΔΠ Ρεθύμνου για την άψογη , επιτυχή & ουσιαστική Διεύθυνση της Γενικής Συνέλευσης !