21.10.22

Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου : Να κρατήσουμε «ζωντανό» το Διαδραστικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας..,

 


Μέχρι πέρσι πιστεύαμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και να συνεχίσει την λειτουργία του το Διαδραστικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου από πλευράς μας κάναμε ότι μπορούσαμε να το κρατήσουμε «ζωντανό» αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας..,

Το αγαπάμε, πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής με την βιωματική  προσέγγιση

των δραστηριοτήτων που υλοποιούνται  και αγωνιζόμαστε για να συνεχίσει να λειτουργεί!!


Δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε την υλοποίηση του Προγράμματος «Φωνάζουμε STOP στα ατυχήματα» στους μαθητές της Ά τάξης του Γυμνασίου Σημάντρων!! 

«Επιστρατεύτηκε» ο κ. Βασίλης Μισαηλίδης μιας και το Γυμνάσιο Σημάντρων είναι  σχολείο του χωριού του και εκεί υπηρετεί η γυναίκα του!! 

«Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία για ένα μάθημα διαφορετικό, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής  Αγωγής του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου. 

Είχαν την εμπειρία μιας άψογα οργανωμένης βιωματικής και διαδραστικής διδασκαλίας κυκλοφοριακής αγωγής» Δήλωσαν οι συνοδοί εκπαιδευτικοί!!

Ένα Πάρκο στολίδι για την εκπαιδευτική κοινότητα, ένας χώρος βιωματικής μάθησης της Κυκλοφοριακής Αγωγής που όποιος το γνώρισε απο κοντά μόνο θετικά σχόλια είχε κάνει έχει εγκαταλειφθεί ….

Το μοναδικό στην Ελλάδα που διαθέτει αυτές τις υποδομές …

Ακούσαμε πολλές υποσχέσεις για την λειτουργία του που δυστυχώς έμειναν μόνο λόγια…

Δυστυχώς περιμένει γενναίες  αποφάσεις για να λειτουργήσει ξανά…

Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου