3.3.23

Υπογράφηκε η σύμβαση «Έργα Αναβάθμισης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Οικισμών Νικητής και Νέου Μαρμαρά.


 Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Κ. Ντέμπλα και την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.- ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΝΙΚΟΣ Α.Ε η σύμβαση του έργου με τίτλο «Έργα Αναβάθμισης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Οικισμών Νικητής και Νέου Μαρμαρά, Δήμου Σιθωνίας»

(αναβάθμιση λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού της Νικήτης και του Ν. Μαρμαρά), με προϋπολογισμό μελέτης 7 εκατομμύρια €.
Ο κ. Ντέμπλας δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας έργο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των βιολογικών καθαρισμών, το οποίο θα συμβάλει αποφασιστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, δίνοντας λύσεις, ιδιαίτερα στο βιολογικό της κοινότητας Νικήτης όπου παρουσιάζονται πλείστα προβλήματα.
Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει εδώ. Ήδη βρισκόμαστε σε συννενόηση, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες για την επέκταση του βιολογικού της Νικήτης (σε άλλη θέση), έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δεύτερη μονάδα που θα καλύψει τις ανάγκες της Νικήτης για τα επόμενα 15 χρόνια».
Ο Δήμαρχος κατέληξε λέγοντας πως «Αυτή η θετική εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της σημερινής Δημοτικής Αρχής και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου που με επιμονή, σκληρή και συστηματική δουλειά παίρνει σάρκα και οστά».

Σχετικό Διαύγεια εδώ