16.11.23

Συνάντηση Γιάννη Γιώργου ,Κατερίνας Ζωγράφου και αντιπροσωπείας ελαιοπαραγωγών της Χαλκιδικής με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

 


Επίσκεψη  με τον βουλευτή κ. Γιάννη Γιώργο της Αντιπεριφερειάρχη Κατερίνας Ζωγράφου και αντιπροσωπεία ελαιοπαραγωγων της Χαλκιδικής, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στο γραφείο του στην Αθήνα.Θέματα της αγροτικής παραγωγής μας απασχόλησαν, όπως η δυσμενής κατάσταση της εκτατικής κτηνοτροφίας, νομοθετικές ρυθμίσεις για τους νέους αγρότες, ζητήματα πολιτικής γης, η λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ και φυσικά οι ενέργειες για αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών από τη φετινή έντονη ακαρπία της ελιάς.

 Ζωγράφου Αικατερίνη


Η επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ετοιμάστηκε εδώ και μέρες με στόχο και σκοπό να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο οργανωμένοι.
Η αλήθεια είναι ότι καταφέραμε να δώσουμε την εικόνα ομάδας που δεν κατέβηκε για «να κατέβει», αλλά για να ενημερώσουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν.
Η συζήτηση μεταξύ του Υπουργού κου Αυγενάκη (διήρκεσε πάνω από μια ώρα (1.20)) και της ομάδας μας που απαρτιζόταν απο την Αντιπεριφερειάρχη κα Ζωγράφου, εκπροσώπους των αγροτών-ελαιοπαραγωγών του νομού μας καθώς και της ΑΝΕΤΧΑ, έθεσε τις βάσεις ενός ειλικρινούς διαλόγου και μιας συνεργασίας που βρίσκεται ακόμη στην αρχή.
Τίποτα δεν θα αφήσουμε στην τύχη, ο αγώνας για το καλύτερο αποτέλεσμα συνεχίζεται!

 Ioannis Giorgos - Ιωάννης Γιώργος 


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ??