15.11.23

Στεφανί Καπετανίδηστην εκπομπή The 2Night Show : Ζούσα σε μία φάρμα στη Χαλκιδική, έγινα αγρότισσα !!

 

SHOWBIZ

Η Στεφανί Καπετανίδη, η οποία υποδύεται φέτος τη σύγκρια στη σειρά Η Μάγισσα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show

Η αγαπημένη «Αναστασία», η σύγκρια του Μιχαήλ Λάσκαρη αποκάλυψε τους λόγους που η ίδια απείχε τηλεοπτικά.

Συγκεκριμένα είπε: «Ερωτεύτηκα, έφυγα από την Αθήνα και πήγα στη Θεσσαλονίκη για 10 χρόνια. Έζησα ένα καταστροφικό πάθος, δεν άντεξα και γύρισα πίσω».
Όπως είπε στον Θεσσαλονικιό Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν πήγε Θεσσαλονίκη πήγε 8 ολόκληρα κιλά καθώς της αρέσει πολύ το φαγητό εκεί.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια: «Ζούσα σε μία φάρμα στη Χαλκιδική, έγινα αγρότισσα. Το αποφασίσαμε με τον πρώην σύντροφό μου λόγω της κρίσης που υπήρχε τότε».

Η σχέση αυτή όμως τελείωσε και έτσι επέστρεψε στην Αθήνα όπου όπως είπε έχει βρει ξανά τον έρωτα και είναι ευτυχισμένη.Στη συνέχεια, η όμορφη Στεφανί μίλησε για τις ταινίες αλλά και την ιταλική σειρά που πρωταγωνιστεί και που θα προβάλλεται στο RAI 2 ενώ αποκάλυψε ότι πρόκειται άμεσα να ανέβει και στο θεατρικό σανίδι.


Επίσης, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ιδιαίτερο ρόλο της και για τις εξελίξεις στο κάστρο της Μάνης στη σειρά Μάγισσα.


Δείτε παρακάτω το βίντεο εδώ https://www.antenna.gr/watch/1682010/the-2night-show-epeisodio-14-8os-kyklos  με όσα είπε η όμορφη ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:


Ελένη Ζούμη

https://www.gossip-tv.gr/tag/the-2night-show