9.11.23

Ο Απ .Πάνας μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας της Βουλής των Ελλήνων στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) που συμμετέχουν Ορθόδοξοι βουλευτές από 25 χώρες.


Ο Βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Πάνας Απόστολος σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό της Βουλής και με απόφαση του Πρόεδρου της κ. Τασούλα Κωνσταντίνου  ορίστηκε μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας της Βουλής των Ελλήνων στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) του διεθνούς θεσμού στον οποίο συμμετέχουν Ορθόδοξοι στο θρήσκευμα βουλευτές από 25 χώρες.

 

 Ο κ. Πάνας δήλωσε  μετά την πρώτη συνεδρίαση της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας: « Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να μετέχω στην ελληνική αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων στον σπουδαίο αυτό διεθνή θεσμό, τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας. 

 

Στόχος να συμβάλλω από την πλευρά μου στην  περαιτέρω  ανάπτυξη  της Ορθόδοξης πολιτιστικής κληρονομιάς και με τη συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους ομολόγους μου των άλλων κρατών, να συμμετέχω στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών προκλήσεων μέσα από έναν σύγχρονο παγκόσμιο διάλογο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών».