13.11.23

Σ.Ε.Δ. Νέας Προποντίδας - Με μεγάλη επιτυχία έγινε η έκθεση "άρωμα φθινοπώρου "

 


Με μεγάλη επιτυχία έγινε η έκθεση μας "άρωμα φθινοπώρου " στο φουαγιέ του κλειστού θεάτρου Ν.Μουδανιών από 3-12 του Νοέμβρη . Το αξιόλογο επίπεδο των έργων μας και η άψογη διοργάνωση ενθουσίασαν το κοινό που μας επισκέφτηκε. Για πρώτη φορά έκθεση μας επισκεύτηκαν και σχολεία του δήμου μας .


Ευχαριστούμε τον Δήμο Ν.Προποντίδας και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού για την στήριξη και την βοήθεια τους στην διοργάνωση και τον δήμαρχο μας Μανώλης Καρράς που στέκεται πάντα δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια .


Την έκθεση μας επισκεύτηκαν ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς οι αντιδήμαρχοι Αθανασία Εμμανουηλίδου που ειναι και μελος του ΣΕΔ και Αναστασία Γιοβανοπούλου , ο πρόεδρος του Ο.Π.Α. Παναγιώτης Σαρόγλου, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Χριστίνα Μικέ , η βουλευτής του νόμου μας Κυριακή Μάλαμα και η περιφερειακή σύμβουλος Μέλα Κυριακίδου ,νέοι εκλεγμένοι, πολλοί εκπαιδευτικοί και μαθητές , το Δ.Σ. του ΣΚΕΤΧ ,εκπρόσωποι συλλογών και πλήθος φίλων της τέχνης. Τους ευχαριστούμε όλους!!!
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μουσικούς Δημήτρη Μελίδη και Χρήστο Λαφτσόγλου που εθελοντικά μας πρόσφεραν μια πολλή όμορφη βραδιά με τις μελωδίες τους!!!