31.7.19

Χατζηγιάννης 3-8, Μάλαμας 8-8 Ν.Μουδανιά Φεστιβάλ Θάλασσας. Τάμτα 9-8 Αρμενιστής

Η Χαλκιδική φαντάζει ο ιδανικός προορισμός για το φετινό καλοκαίρι, το οποίο προβλέπεται απόλυτα ξεχωριστό, λόγω των ποιοτικών ειδυλλιακών νυχτών του, που εμπλουτίζονται από χαρακτηριστικές μελωδίες και μοναδικά ακούσματα.
Μη χάσετε τις συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών, που θα λάβουν χώρα στη Χαλκιδική, προσφέροντας μια σειρά αξέχαστων εμπειριών σε κοινό και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. 


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Φεστιβάλ Θάλασσας
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 μας προσκαλεί σε μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανίων στη Χαλκιδική

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα που έφερε νέα τραγούδια και καινούριες συνεργασίες συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι το μουσικό ταξίδι του με μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τα καινούρια τραγούδια αλλά και οι διασκευές έρχονται και αγκαλιάζουν τα παλαιότερα που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

Από το «Άγγιγμα Ψυχής», το « Μόνο στα Όνειρα», «Χωρίς Αναπνοή»και το «Πάρτι», το «Δεν Φεύγω», το «Για Σένα» και το «Όλα ή Τίποτα», «το Καλοκαίρι μου» ,μέχρι το «Έρωτας Αγκάθι», την «Σαϊτιά» από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και το «Ένα Πρωινό» και «Άνοιξη» (Da Capo, Από την Αρχή).

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη από μουσική, μελωδίες, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση. Σε μια βραδιά που η δύναμη της μουσικής μας φέρνει όλους κοντά, χέρι με χέρι, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε για όλα όσα μας ενώνουν.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί : Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).
Οι Τεχνικοί ήχου: Αντώνης Μωραΐτης, Σταύρος Συκιανάκης

Ημέρες & Ώρες
Σα 3/08
Ώρα: 21:30
Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
Διόδωρου και Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Μουδανιά
Πληροφορίες
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Αμφιθέατρο Νέων Μουδανίων – Χαλκιδική
Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Πληροφορίες: 23733 50107

Τιμές εισιτηρίων: 15€ Γενική Είσοδος

Πληροφορίες
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Αμφιθέατρο Νέων Μουδανίων – Χαλκιδική
Σάββατο 3 Αυγούστου 2019


Προπώληση Εισιτηρίων:
– Ticket Services – τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr
– Καταστήματα PUBLIC
– Βιβλιοπωλείο Γεωργίου Πελαγία – Κεντρική Πλατεία Νέων Μουδανιών
– Πρακτορείο Τύπου – Κεντρική Πλατεία Νέων Μουδανιών






Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών

8 Αυγ 2019 - 21:00 Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών Διόδωρου και Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Μουδανιά
ShareTweet
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Θάλασσας 2019
Καλοκαίρι στην Χαλκιδική χωρίς συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και ο αγαπημένος τραγουδοποιός  φρόντισε να είναι φέτος στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019, στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας, κουβαλώντας τα καλύτερά του τραγούδια για χάρη μας, την επί διετίας μουσική παρτενέρ του, την ταλαντούχα Ιουλίας Καραπατάκη και την εκλεκτή μπάντα του.

Τραγούδια αγαπημένα, που σας συγκίνησαν και σας πόνεσαν, σας έκαναν να τραγουδήσετε μαζί του και να ταξιδεύετε σε χώρες δίχως χάρτη, με τέτοια τραγούδια υπόσχεται να μας συναντήσει κάτω από  τον έναστρο ουρανό της Χαλκιδικής ο Σωκράτης Μάλαμας ,δίνοντας μας τα καλύτερα και όλα τα χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια του.

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα παραμύθια και τα κάτοπτρα, τα ταξίδια σε ασύλληπτους λαβυρίνθους του νου και σε ασπρόμαυρες ιστορίες, αν βάζετε στο repeat #tasketa, αν σας αρέσει να τραγουδάτε μαζί με το πλήθος σε γεμάτα θέατρα για τέσσερις ώρες, τότε δεν γίνεται να λείπετε από τις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα.

Ο Σωκράτης υπόσχεται να «φοράει» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι.

Μαζί του επί σκηνής:
Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι
Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι
Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο
Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι
Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι
Νίκος Παραουλάκης: Νέυ
Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης: Σχεδιασμός φώτων
Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής

Ημέρες & Ώρες
Πε 8/08
Ώρα: 21:00
Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
Διόδωρου και Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Μουδανιά
Πληροφορίες
Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική

Συναυλία Σωκράτη Μάλαμα
Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 στις 21:00

Εισιτήρια: Προπώληση, φοιτητικό, ανέργων: 12€  Ταμείο: 14€

Σημεία Προπώλησης:
Τηλεφωνικά στο 11876 κ ηλεκτρονικά στο www.viva.gr Seven Spots (σε όλη την Ελλάδα) Στα καταστήματα WIND πανελλαδικά
Σάρωθρον, Λαδάδικα Θεσσαλονικη Βιβλιοπωλείο Γεωργίου Πελαγία, Κεντρική Πλατεία Νέων Μουδανιών Πρακτορείο Τύπου, Κεντρική Πλατεία Νέων Μουδανιών
Πληροφορίες: 2373350107 Στα καταστήματα WIND πανελλαδικά

Φεστιβάλ Θάλασσας 2019 
Πληροφορίες: 23733 50107


Τάμτα live στον Αρμενιστή, 9 Αυγούστου 2019

Η Τάμτα μαζί με την μπάντα της, μας υπόσχονται ξεσηκωτικές βραδιές με ένα πρόγραμμα όπου οι πιο φρέσκες διεθνείς και ελληνικές επιτυχίες διαδέχονται ερμηνείες πιο διαχρονικών τραγουδιών σε ένα εμπνευσμένο ταξίδι ανάμεσα στο σήμερα, τα 80s, 90s και 00s. Φυσικά από το πρόγραμμα δεν λείπουν οι μεγαλύτερες επιτυχίες της.


H Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της Ελληνικής pop σκηνής με την εξαιρετική φωνή και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της σας προσκαλεί σε ξέφρενα live party που δε θα μείνει κανείς καθιστός!
info
Παρασκευή 9 Αυγούστου
Armenistis Camping
Παραλία Αρμενιστής
Τιμή εισόδου/ Entrance – 10 €