26.7.19

Δήμος Πολυγύρου 675.000 ευρώ για πεζοδρόμια στην Μεταμόρφωση - Βατοπέδι και ασφαλτικά του δήμου.

Την υπογραφή της σύμβασης έργου «Επισκευή –ανακατασκευή πεζοδρομίων στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης και οικισμού Βατοπεδίου Δ.Κ. Ορμύλιας και Ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων του Δήμου Πολυγύρου», συνολικού προυπολογισμού675.000 ευρώ. Στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης θα κατασκευαστούν 300 περίπου μέτρα πεζοδρομίων στην παραλιακή ζώνη, δημιουργώντας ασφαλείς συνθήκες για την κίνηση των πεζών, κατοίκων και επισκεπτών. Το έργο ακόμα
περιλαμβάνει την τοποθέτηση καλαίσθητων φωτιστικών σωμάτων 
ενώ θα γίνει ασφαλτόστρωση με νέο τάπητα στην περιοχή.

Στο Βατοπέδι οι παρεμβάσεις θα είναι ανάλογες και θα εκτελεστούν στο κέντρο του οικισμού, αναβαθμίζοντας την αισθητική και την λειτουργικότητά του.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019 και να ολοκληρωθεί σε διάστημα 11 μηνών.
Αστέριος Ζωγράφος Δήμαρχος: Συνεχίζουμε την υλοποίηση έργων που προσφέρουν ασφάλεια και ποιότητα ζωής στους κατοίκους και τους επισκέπτες μας.  στα 9 χρόνια της διοίκησής μας έχουμε κατασκευάσει και παραδώσει στους πολίτες σημαντικά έργα εκατομμυρίων ευρώ. 
Είναι μια προσπάθεια που δεν σταματά έχοντας εξασφαλίσει μεγάλα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Υπουργεία και την Περιφέρεια. Προχωράμε λοιπόν, με αμείωτους ρυθμούς, διότι το όραμά μας για τον Δήμο της πρωτεύουσας είναι μεγάλο και οι ανάγκες ακόμη μεγαλύτερες.