27.7.19

«Έκλεισαν» τα πρώτα ονόματα για τη σκηνή της 84ης ΔΕΘ

Τις καθιερωμένες μεγάλες συναυλίες οριστικοποιούν το τελευταίο διάστημα στη ΔΕΘ-Ηelexpo για τις ημέρες της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα του ελληνικής μουσικής τραγουδούν στη σκηνή που στήνεται στο τόξο της ΧΑΝΘ, με τον κόσμο να «πλημμυρίζει» τον εκθεσιακό χώρο. 

Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo φροντίζει να δημιουργεί ένα πλούσιο πρόγραμμα που να εμπεριέχει επιλογές για όλες τις προτιμήσεις. Μάλιστα, πολλοί αναμένουν τις ανακοινώσεις των συναυλιών, καθώς έχουν την ευκαιρία με το εισιτήριο της έκθεσης να δουν και να ακούσουν από κοντά λαϊκούς τραγουδιστές, καταξιωμένους ερμηνευτές και εκπροσώπους της νέας γενιάς που λατρεύει η νεολαία.
Οι συναυλίες που διοργανώνονται κάθε χρόνο κατά την διάρκεια της ΔΕΘ, αποδεδειγμένα προσελκύουν χιλιάδες κόσμο που επισκέπτεται την έκθεση με αφορμή αυτές. Σύμφωνα με στοιχεία που έχει δώσει στο παρελθόν η ΔΕΘ-Helexpo, τους περισσότερους επισκέπτες έχει συγκεντρώσει τις ημέρες που τραγουδούσαν στην έκθεση τραγουδιστές, όπως η Πάολα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά το συγκρότημα "Μέλισσες".
Τα πρώτα ονόματα για τις φετινές συναυλίες της ΔΕΘ-Helexpo έχουν κλείσει ήδη, ενώ μικρές λεπτομέρειες έχουν μείνει για να οριστικοποιηθεί όλο το πρόγραμμα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makthes.gr, στην 84η ΔΕΘ θα τραγουδήσουν και πάλι τραγουδιστές για όλες τις προτιμήσεις. 
Σε μια από τις βραδιές, στην σκηνή αναμένεται να ανέβουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τα Κίτρινα Ποδήλατα. 
Για ακόμη μια φορά, το πλήθος θα ξεσηκώσει μια βραδιά ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η βασίλισσα της ποπ, όπως την χαρακτηρίζουν πλέον, Ελένη Φουρέιρα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μαζί στη σκηνή θα βρεθούν ένα βράδυ της έκθεσης το συγκρότημα "Μέλισσες" και ο γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για όλο το πρόγραμμα. Πάντως, σίγουρα για τις υπόλοιπες τέσσερις βραδιές ετοιμάζουν συναυλίες και με παραδοσιακούς ήχους, με καλλιτέχνες που ξεσηκώνουν τον κόσμο και αγαπημένους ερμηνευτές.

Θεολόγος Ηλιού