23.7.19

ΣΥΝΑΥΛΙΑ JOEY ΣΤΙΣ ΚΑΒΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ 27-7-19

Μια ξεχωριστή συναυλία με τον Joey θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Γερακινής το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 21:30. Ο JOEY είναι ένας Folk & Roll τραγουδοποιός απ' τη Θεσσαλονίκη που αρνείται να μεγαλώσει! Γράφει συνεχώς τραγούδια, τα οποία ντύνει με πάσης φύσεως ηχοχρώματα μπλέκοντας διαφορετικά στυλ & είδη μουσικής! Αυτό που τον κάνει και ξεχωρίζει, είναι η διαδραστικότητα που έχει με το κοινό στα live του καθώς και το ότι μεταφέρει το vibe του δρόμου πάνω στη σκηνή! Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης του Σ.Κ.Ε.Τ.Χ.






Καλοκαιρινή έκθεση στις "κάβες της Γερακινής" απο 25 εως 28 Ιουλίου 2019 ώρα 19:00-23:00


Ο Συλλογος Καλλιτεχνων Εικαστικων Τεχνων Χαλκιδικης διοργανώνει για 7η συνεχομενη χρονια την καλοκαιρινη εκθεση με τιτλο "στις καβες της Γερακινης" απο 25 εως 28 Ιουλιου στις αποθηκες μεταλλειων στην παραλία Γερακινης. 
Περισσοτεροι απο 40 καλλιτεχνες (ζωγραφοι, φωτογραφοι, γλυπτες, εικαστικοι) παρουσιαζουν τις δημιουργίες τους εμπνευσμένες απο το art therapy . 
Φετος θα ειναι μαζι μας ο Συλλογος Τεχνων Γαλατιστας, το ΚΕΘΕΑ Ιθακη, ο Τεχνοτοπος και το ΚΔΑΠ Κασσανδρας.



ΟΠαράλληλες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την έκθεση είναι:
-Πέμπτη 25/7, θεατρική παράσταση "lambedusa" σε σκηνοθεσία του 'Αρη Αλέξανδρου Δαούτη Aris Alexandros Daoutis
-Παρασκευή 26/7, μουσική βραδιά με τον dj Nicolas Holomone και ζωντανή παρουσίαση της τέχνης του graffiti.
-Σάββατο 27/7, συναυλία με τον Joey Yeoj και ζωντανή παρουσίαση μοντέρνας ζωγραφικής με τον Νίκο Κόκαλλο, αγγειοπλαστικής με τον Θοδωρή Γαλιγαλίδη, πηλοπλαστικής με την Κατερίνα Νικολάου και γλυπτικής σε πέτρα με τον Παρασκευά Μάγειρα.
-Κυριακή 28/7, μουσική βραδιά με το συγκρότημα "return to music" του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση.
Σας περιμένουμε όλους!
 .





Σκάλα Γερακινής ΠολυγύρουΘεατρική παράσταση lambedusa 25 Ιουλίου 2019


Παράλληλα με την 7η εικαστική έκθεση του ΣΕΤΧ στη Γερακινή θα υπάρξει και η θεατρική παράσταση lambedΚusa με σκηνοθέτη τον Άρη Αλέξανδρο Δαούτη.Πέμπτη 25 Ιουλίουμ 2019, ώρα 21:15.