4.5.20

Μετά την Ιταλία και στην Ελλάδα κατασκευές με ξαπλώστρες περιφραγμένες από πλεξιγκλάς

Μετά την Ιταλία (εδώ) έρχονται και στην Ελλάδα  ξαπλώστρες περιφραγμένες  από  πλεξιγκλάς Ο Charlie Chahine, ιδιοκτήτης επιχειρήσεων στο νησί της Σαντορίνης αποφάσισε να δημιουργήσει μια πρότυπη κατασκευή από πλεξιγκλάς στο beach bar «Demilmar» που λειτουργεί στην Μαύρη Παραλία στην Περίσσα και  αναμένει την έγκριση των υγειονομικών αρχών για την κατασκευή.


Οπως επισημαίνει σε περίπτωση που η κατασκευή κριθεί κατάλληλη, το σετ με τις ξαπλώστρες θα περιλαμβάνει μέτρα ατομικής προστασίας (αντισηπτικά κλπ), ενώ «το προσωπικό θα είναι εξοπλισμένο με μάσκες και γάντια».

Το κόστος της μοναδικής κατασκευής που έχει γίνει μέχρι στιγμής στο beach bar στην Μαύρη Παραλία αναφέρει πως «η οικονομικότερη λύση μπορεί να ξεκινά από τα 150 ευρώ, ενώ μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 1.000 ανάλογα με το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί, αλλά και τις τροποποιήσεις που θέλει να κάνει κάθε επιχειρηματίας».

πηγή
protothema.gr
iefimerida.gr

https://halkidikigr.blogspot.com/2020/04/blog-post_27.html

Κορωνοϊός καλοκαίρι, πρόταση από Ιταλια :Ηλιοθεραπεία σε Κουτί πλεξιγκλάς μεταξύ των ομπρελών- πλαστικά διαχωριστικά στα τραπέζια (φωτο)

coronavirus, box in plexiglass tra gli ombrelloni: "Così garantiamo la sicurezza ma facciamo ripartire il Paese"