29.11.18

Πρόεδρος Συλ.Γον.& Κηδεμόνων Λυκείου Αγ. Νικολάου Χαλκιδικής για τις ελλείψεις στο σχολείο : Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί μαζί με την ειρηνική μας διάθεση

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ

Διανύουμε είδη την ενδέκατη εβδομάδα του σχολικού έτους 2018-2019, το οποίο αποτελεί λίγο παραπάνω σε χρόνο από το ένα τρίτο στο σύνολο των εβδομάδων του διδακτικού έτους και στο γενικό μας Λύκειο του Αγίου Νικολάου δεν έχει στελεχωθεί πλήρως από εκπαιδευτικούς.
Μας λείπουν 2 μαθηματικοί (για να διδάξουν 36 ώρες τη βδομάδα)

, 5 ώρες για διδασκαλία χημείας, και 2 ώρες για να διδάξουν ελεύθερο σχέδιο.
 

Σαν πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου καλώ τον κάθε αρμόδιο να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξηγήσει στους μαθητές γιατί τους στερεί το συνταγματικό τους δικαίωμα στη μόρφωση!
Καλώ επίσης την κάθε αρμόδια δικαστική αρχή να πράξει τα δέοντα.
Επίσης τους υπεύθυνους – ανεύθυνους να λάβουν τις αποφάσεις και τα κατάλληλα μέτρα ώστε η δευτέρα και η τρίτη λυκείου της θετικής κατεύθυνσης να πριμοδοτηθούν για τις εξετάσεις στο μάθημα τον μαθηματικών μιας και μετρά και η βαθμολογία της δευτέρας λυκείου στις πανελλήνιες του 2019 και 2020.
Θέλω να επισημάνω ότι εμείς σαν γονείς κάναμε ότι ήταν δυνατό μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται αλλά η κρατική αναλγησία φάνηκε δυνατότερη από εμάς.
Επειδή η υπομονή μας έχει εξαντληθεί <<αρμόδιοι>> μαζί με την ειρηνική μας διάθεση παρακαλούμε να λύσετε άμεσα το πρόβλημα μας.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ


Σχόλιο Εσείς ψευτοαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνατε στους  δρόμους δυναμικά και με μολότοφ,  σπάζατε μάρμαρα στο Σύνταγμα, εσείς οι ευαίσθητοι για την δωρεάν μόρφωση κάντε κάτι εκτός από το να διορίζετε υψηλόμισθους μετακλητούς κολλητούς !!




Και δεύτερη κατάληψη των μαθητών του Λυκείου Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής λόγω της συνεχιζόμενης απώλειας διδακτικών ωρών από την έλλειψη καθηγητών- Ανακοίνωση μαθητών.

Τοποθέτηση του Διευθυντή του Λυκείου Αγ. Νικολάου, Σμάγα Γιάννη με αφορμή την δημοσίευση του Συλλόγου γονέων για την πρόσληψη καθηγητών.

Συμβολική κατάληψη αύριο 25-10-18 του Γεν. Λυκείου Αγ.Νικολάου Χαλκιδικής από τον Σύλ. Γον. & Κηδεμόνων για την έλλειψη καθηγητών