9.7.19

Βαλιάνος Στέλιος νέος Δήμαρχος Αριστοτέλη:Επιτάχυνση της επαναλειτουργίας του Α.Τ. στην Ιερισσό και μετεγκατάστασης του Α.Τ. Αρναίας σε νέα στέγη

Ξεκίνημα των επαφών ενημέρωσης και προετοιμασίας ενόψει Σεπτεμβρίου, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής και τον Διευθυντή, ταξίαρχο Γιώργο Παπαδόπουλο, με τον οποίο θέσαμε τα θεμέλια μιας αποδοτικής συνεργασίας και γι` αυτό τον ευχαριστώ θερμά.
Θεωρώ σημαντική την τακτική επαφή με παράγοντες και αξιωματούχους που βιώνουν από πρώτο χέρι τις υπηρεσιακές ανάγκες σε κάθε τομέα. Όπως θα δουν σύντομα οι συμπολίτες μας,
τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, ξέρουμε, όχι μόνο να ζητάμε στήριξη των δικών μας στόχων, αλλά και να αξιοποιούμε χρήσιμες ιδέες που θα προκύπτουν από τις επαφές αυτές.
Στον τομέα της Ασφάλειας, εντοπίσαμε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και ήδη ετοιμαζόμαστε να επιταχύνουμε από την 1η Σεπτεμβρίου -με τη συνεργασία, φυσικά, του αρμόδιου Υπουργείου- τις διαδικασίες για ολοκλήρωση της παραχώρησης του οικοπέδου που έχει ήδη διαθέσει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή και την επαναλειτουργία του Α.Τ. στην Ιερισσό με τη δημιουργία της απαραίτητης υποδομής. 
Ο Δήμος θα βοηθήσει επίσης στην μετεγκατάσταση του Α.Τ. Αρναίας σε νέα στέγη, ενώ εξετάζονται λύσεις για την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας συνολικά στις 16 κοινότητές μας.
Η ενίσχυση της αστυνομικής κάλυψης του Δήμου Αριστοτέλη, είναι σημαντική, για το αίσθημα ασφάλειας των μονίμων κατοίκων και των τουριστών που επισκέπτονται τον τόπο μας, αλλά και για την καθημερινή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Δεν θα ξεχάσουμε ούτε στιγμή, πως αυτοί είναι οι τελικοί αποδέκτες κάθε μας ενέργειας και πρωτοβουλίας και η δημόσια λογοδοσία μας προς τους δημότες θα είναι τακτική και θα εξελίσσεται παράλληλα με τις ενέργειές μας σε κάθε τομέα.