18.7.20

Εκκίνηση σκυταλοδρομίας 50ου Κολυμβητικού Διάπλου Τορωναίου 18-7-20 (φωτο -Video)

Ξενοδοχείο Παλλήνη Καλλιθέας Κασσάνδρας (Δυστυχώς Κλειστό λόγω της πανδημίας)
Το πρωί του Σαββάτου 18-7-20 ώρα 7:50  με λίγο κόντρα κύμα το οποίο άρχισε να δυναμώνει,  13 κολυμβητές ξεκίνησαν τη σκυταλοδρομία(2 θα ανέβουν στο σκάφος στη διάρκεια ) του 50ου Διάπλου Τορωναίου
Κόλπου από το ξενοδοχείο Παλλήνη της Καλλιθέας Κασσάνδρας στην παραλία της Νικήτης Σιθωνίας απόσταση 26 χιλ. που διοργανώνει η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης <Ο ΣΙΘΩΝ>.
Φέτος λόγω κορωνοϊού αναβλήθηκε η κύρια και Επετειακή εκδήλωση  των 50 χρόνων διεξαγωγής των διεθνών αγώνων η οποία θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιου του 2021 .
Οι 13 κολυμβητές που λαμβάνουν μέρος είναι από την Νικήτη Χαλκιδικής και στην συντριπτική τους πλειοψηφίας έχουν τερματίσει στους Αγώνες.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ 
Τιμητική συμμετοχή στην εκκίνηση και στα πρώτα μέτρα είναι του ενός εκ των πρώτων κολυμβητών του Διάπλου Νίκου Παπαθανασίου. 
Στο πρώτα στάδιο της εκκίνησης οι κολυμβητές βούτηξαν μαζί και κατευθύνθηκαν στο τουριστικό σκάφος Sotiris Cruises (Σωτήρης Σαμαράς) στο οποίο επιβιβάσθηκαν και από εκεί ξεκίνησε η σκυταλοδρομία με τον πρώτο κολυμβητή και στην διαδρομή μέχρι την Νικήτη θα γίνεται αλλαγή σκυτάλης κολυμβητών.
Ο τερματισμός θα γίνει το  απόγευμα (περίπου μετά τις 5μ.μ.) στην προβλήτα 
της Νικήτης . 
Στα τελευταία μέτρα του τερματισμού θα συμμετέχουν όλοι οι Κολυμβητές. 
Για την ασφάλεια συμμετέχουν δύο ταχύπλοα σκάφη του Δημητρού Δημήτρη και Ασυλλόγιστου Μιχάλη
Οι Κολυμβητές που Συμμετέχουν
Ασυλλογιστου Ελπίδα
Καζανης Νίκος
Κανατάς Λευτέρης
Καρανικόλας .Α, Νίκος
Κούρα Ντίνα
Κουτλιάνος Βασίλης
Μεταγγιτσινού Στέλλα
Ξανθόπουλος Αθανάσιος
Παπαθανασίου Ιωακείμ
Παπαθανασίου Ν
Μπατζής Χριστόφορος
Χαλκιάς Δημήτρης
Χουχούτας Αντώνης